- Magisk
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Üzemidőre gyúr a Poco M7 Plus is
- Mobil flották
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja most néztem meg jobban a képet, meg a hsz-ben a neve ott van:
A WebsSearches böngésző Hijacker szoftver eltávolítása
How to remove istart.webssearches.com (Firefox, IE, Chrome) - Youtube
-
törölt tag
Hát igen, előtte nem volt gond. Mondjuk most én is elkövettem duplán azt a hibát, hogy nem a How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware? nevezett honlapon található mbam-clean.exe-vel töröltem le múltkor sem meg most sem, újratelepítés előtt, de szerintem amúgyis lenne ezzel a verzióval ugyanígy gond.
(#461) tknof1871: utolsó pár hozzászólásban éppen erről beszélgetünk. Az új 2.0.3.1025-ös verzióval akadnak ilyen gondok.
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-6G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Huawei P20 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- Honor MagicBook 16 Ryzen 5 5600H 16GB 512GB FHD 144Hz
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest