Hirdetés
- Yettel topik
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Apple iPhone 17 - alap
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Képek, árak, és EU címkék három Redmi Note 15 5G telefonhoz
- Netfone
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Tényleg nem változik semmit a Samsung Galaxy S26+?
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ja most néztem meg jobban a képet, meg a hsz-ben a neve ott van:
A WebsSearches böngésző Hijacker szoftver eltávolítása
How to remove istart.webssearches.com (Firefox, IE, Chrome) - Youtube
-
törölt tag
Hát igen, előtte nem volt gond. Mondjuk most én is elkövettem duplán azt a hibát, hogy nem a How do I uninstall Malwarebytes Anti-Malware? nevezett honlapon található mbam-clean.exe-vel töröltem le múltkor sem meg most sem, újratelepítés előtt, de szerintem amúgyis lenne ezzel a verzióval ugyanígy gond.
(#461) tknof1871: utolsó pár hozzászólásban éppen erről beszélgetünk. Az új 2.0.3.1025-ös verzióval akadnak ilyen gondok.
-
törölt tag
Szia, ameddig a Windows Biztonsági/Műveletközpontjába nem jelenik meg egyáltalán, addig nem tekinthető másnak csak kiegészítő védelemnek.
Azaz kell mellé egy IS vagy AV. Magával a Windows Tűzfallal semmi gond. Ha még biztonságosabban akarod használni a Windows 7 saját tűzfalát akkor: Extra biztonságos Win. Vista/7 tűzfal
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Hobby rádiós topik
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- PlayStation 4
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Borderlands 4
- Ismét az Apple veheti át a piacvezető pozíciót
- Call of Duty: Black Ops 7
- Az AMD X870 platform meghódítására tör a Sapphire alaplapos divíziója
- További aktív témák...
- BLACK FRIDAY! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Antivírus szoftverek, VPN
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 14 128GB,Használt,Adatkabelel,12 hónap garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Amúgy a figyelmezetése kicsit emlékeztet az Eset félére