- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- Nem tud dönteni az iFold a titán és az alumínium között
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Malwarebytes 3.5.1.2522
Performance/protective capability
• Added support for Hypervisor Code Integrity (HVCI) and Device Guard to meet Microsoft compliance requirements
• Improved the remediation process so fewer reboots are required
• Improved the accuracy of the Web Protection module
• Improved driver management for increased stability
• Continued improvements to overall protection, detection and remediationUsability
• Updated the dashboard design to better showcase Malwarebytes real-time protection features
• Updated Notification Center behavior to make it easier to dismiss
• Numerous other user interface and copy enhancementsStability/issues fixed
• Fixed issue where anti-ransomware module could cause high CPU and memory use
• Fixed an issue where Malwarebytes would open to the scan tab instead of the dashboard
• Fixed reported crashes related to Web Protection
• Fixed several translation issues
• Addressed other miscellaneous defects -
Clever0
senior tag
Ha csak az elejére keresel, mb3-setup-consumer-3.5.1.2522 akkor van találat, pl. ez: Malwarebytes 3.5.1.2522 (May 15, 2018)
-
Atlantis
veterán
Biztos semmiben nem lehetek. A gépet rajtam kívül más nem használja, gyanús oldalakon nem járkálok, de az ördög éber fajta. Van mellette egy Kaspersky IS is, szintén próbaverzióban, de egyik sem talál semmit.
Az a fura, hogy kimenő és bemenő blokkolást is jelez, változó IP-címekről. Guglival rákeresve a címekre, orosz és ukrán találatok vannak. Azért ez gyanús...
-
-
AtHoS
nagyúr
Van/volt ott még egyéb hiba is. Most pl. a frissítéshez ki akartam lépni belőle, de kb. 3 percig nem reagált a gép semmire, majd bedobott egy UAC kérdést MBAM-ra, ahol engedélyeztem a rendszerszintű hozzáférést neki, de csak nem tűnt el az óra mellől az ikonja, tehát továbbra is futott.
Ekkor nyomtam rajta egy dupla klikket, mire ismét 3 perc hang out a rendszerben mire előjött a kezelőfelület és látom, hogy éppen rendszerellenőrzést végez, de majd 3 órája a frissítés ellenőrzésénél van leakadva (na ezt pl. javították, legalábbis change log-ban ott figyel). Feladatkezelőből kellett kilőnöm és úgy frissíteni, de kért is egy gép restartot
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest