- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Október 14-től kapható a Telekom T Phone 3 Pro
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Videón vagánykodik az ultrakecses Motorola Edge 70
- Érdekes eszközzel készül a HMD holnapra
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
#41133696 #1120 üzenetére
Olyan szintű a probléma, hogy ahogyan azt előttem valaki már megjegyezte , az eddigi kilépek, majd belépek módszer sem működik... Valószínűleg ki fogom kapcsolni Windowszal való indulását. Na most nekem szerencsém van, mert Lifetime verzióm van még abból az időből amikor nem minősítették át magukat AV fejlesztő céggé, és ami ugye irónikus, de pont akkoriban nem voltak ilyen jellegű panaszok a termékre. Viszont mivel már nem árulnak ilyen licencelési konstrukciót azok a vásárlók, akik 1 évre vették még vagy 2-re, és már sokadik hónapja csak szívnak vele, nos ők igen dühösek és csalódottak lehetnek. Komoly presztízs veszteség ez akárhogy is nézem. Magam részéről úgy vagyok vele, ha 1 év múlva javítják meg, akkor majd akkor... De akiknek már lejár az előfizetésük, és a pénzükért cserébe nem azt kapták amit joggal elvártak, őket nem fogja érinteni. Amikor kijön egy új verzió természetesen felteszem, de ugyanaz az álláspontom Windows 10 felhasználóként ebben az ügyben is, hogy felesleges harmadik féltől származó terméket vásárolni, mert itt ugye egy nagyon erős példa arra, hogy miért szív vele az ember, Kaspersky-nél limitálva van az aktiválások száma is (mondjuk az pont nem szokott érinteni, mert a Windows telepítés nálam kibír öbb mint egy évet), és mert ahogyan azt az egyik fórumos társunk megfogalmaztam a Microsoft ingyen ad egy komplett csomagot:
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Robogó, kismotor
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- New World - az új Amazon MMORPG
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest