Új hozzászólás Aktív témák
-
Nos egy kérdésem lenne,eddig a Malwarebytes Anti-Malware PREMIUM ot használtam ,nem rossz cucc csak én nem akartam az állandó realtime módot,ezért meg próbáltam kikapcsolni mindenféle módszerrel,de mindíg vissza kapcsolta magát valahogy,nos van jó tűzfal meg vírusírtó is a gépen,ezt csak néha át futtatnám,hogy van e valami a gépen és nézegettem ,hogy van egy Malwarebytes Anti-Malware free változata.Olvasgattam az oldalon,hogy mennyivel tud kevesebbet de kíváncsi lennék egy felhasználói véleményre,hogy ez mennyire jó és hatékony és hogy van e olyan jó mint a premium ,tudom ebben nincs real time dolog ,de hogy hatékonyságra ugyan olyan jó e mint a fizetős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék DVD: Bioshock Infinite Ultimate Songbird Edition
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Árváltozás: Deus Ex Human Revolution Collector's Edition
- Árváltozás + játék DVD: Splinter Cell Blacklist the 5th Freedom Edition
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% akku
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő