- Apple iPhone 17 - alap
- Google Pixel topik
- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Ha Kínában repülsz, és nem ilyen a hordozható töltőd, elveszik a reptéren!
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Nekem meg az a bajom a legutóbbi frissítéssel, hogy eddig az ingyenes volt fenn, de most 15 napos triálra frissült.
Ma délután a taskbar értesítősávjában vinnyogott, hogy van frissítés, telepítsem-e. Eddig még sosem jelzett a taskbaron, mert az ingyenesnek nincs állandó védelme, csak kb 1-2 hetente futtattam végig, talál-e valamit.
Feltelepült a frissítés, és sajnos felrakta a prémium 14 napos trialt. Pedig eddig nagyon figyeltem, hogy SOHA ne nyomjam meg a prémium verziójának a telepítését.
Uninstalláltam, mert nincs rá szükséges, letöltöttem a honlapról a free verziót, de a 14 napos trial-t telepíti.
Ezek szerint megszűnt az MBAM free?
Vagy, külön ki kell kapcsolgatni minden szart rajta?
Régebben, emléxem, amikor a 2-esről váltottak a hármarsa, akkor is felbosszantottak, mert volt 1-2 ellenőrzési opció a 2-esben, amit a 3-asból kivettek, most meg ez a prémium lóf...
Vírusirtásra maradnék a windows defendernél, azt használom, amióta win7-em van, nem járok gyanús oldalakon, eddig nem volt vírus bajom, nem kell az ingyenes defender helyett másik, fizetős alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 7560 Workstation i7-11850H 32GB RAM 512GB SSD Nvidia T1200 4GB 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3747, 91% Akkumulátor
- Részletfizetés. ASUS TUF Gaming F16 FX608JMR-QT021
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő