- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- 165 Hz-es panelt tesztel a OnePlus
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Régebben az mbam nem volt ennyire agresszív állat.
Azon már túltettem magam, hogy az újabb verzió nem az ingyenes verziót telepíti fel, hanem a trial-t, de hála az itteni hozzászólásoknak, megtaláltam, hogyan állítsam ingyenesre még a trial idő előtt.
Régebben én úgy használtam, hogy havonta 1-2 alkalommal elindítottam, de most, hiába kapcsolom ki, hogy induljon a windowssal, akkor is ott figyel a system tray-en az ikonja.
Vagyis fut.
Vajon mi a bánatot állítsak be rajta, hogy tényleg semmit ne csináljon addíg, amíg én kézzel el nem indítom?
Ja, és hogy NE csináljon napont ellenőrzést? Mert én ilyet nem kérek. Majd, ha elindítom, ellenőrizzen, de látom az eseménynaplójában, hogy amióta felraktam ezt az újat, minden nap van egy bejegyzés. -
vlevi
nagyúr
Nekem meg az a bajom a legutóbbi frissítéssel, hogy eddig az ingyenes volt fenn, de most 15 napos triálra frissült.
Ma délután a taskbar értesítősávjában vinnyogott, hogy van frissítés, telepítsem-e. Eddig még sosem jelzett a taskbaron, mert az ingyenesnek nincs állandó védelme, csak kb 1-2 hetente futtattam végig, talál-e valamit.
Feltelepült a frissítés, és sajnos felrakta a prémium 14 napos trialt. Pedig eddig nagyon figyeltem, hogy SOHA ne nyomjam meg a prémium verziójának a telepítését.
Uninstalláltam, mert nincs rá szükséges, letöltöttem a honlapról a free verziót, de a 14 napos trial-t telepíti.
Ezek szerint megszűnt az MBAM free?
Vagy, külön ki kell kapcsolgatni minden szart rajta?
Régebben, emléxem, amikor a 2-esről váltottak a hármarsa, akkor is felbosszantottak, mert volt 1-2 ellenőrzési opció a 2-esben, amit a 3-asból kivettek, most meg ez a prémium lóf...
Vírusirtásra maradnék a windows defendernél, azt használom, amióta win7-em van, nem járok gyanús oldalakon, eddig nem volt vírus bajom, nem kell az ingyenes defender helyett másik, fizetős alkalmazás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Autós topik
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bomba ár! Dell XPS 15 9550 - i7-HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I M1200 4GB I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest