- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett Magyarországra a Huawei Mate X7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- OnePlus Nord 5 - lehűti a kedélyeket
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
vicces
addikt
kicsit húzós napom volt, de nem szerencsétlen, csak majdnem:
1.: haver hoz benn a cégnél egy telót, hogy nézzem meg. be volt áztatva a Dunába, meg csak 2 napos és jó lenne stb.... valami alcatel. kijelzö elég érdekes dolgokat produkált. megnézem lehidalok. feladom. modtam neki szedje szét alkesszeal takaritsa ki, hátha.. elöször alkeszt nem talált cska valami oldoszert , azzal befujta, várt két órát, és még mindig szar. adtunk neki alkeszt, hogy most már azzal mossa át. várt 1 órát. és a teló tökéleetesen műkszik.mák1
2.: megyek ki 10kor melóhelyről, barátnőm vár apja gépével/céges/ a buszmegba.
persze én szálltam be a jobb első ülésre. miközben szállok be haver meg barátnője kösz. én erre inditok , majd hátra tolatok eléjük. de! abbol a rohadt kocsiból hátra nem nagyon lehet kilátni. mikor megálltam, akkor láttam, hogy egy faszikám egy másik kocsiból kérdőn néz rám. közbe rájöttem, hogy majdnem neki tolattam. mák2
3.: viszem haverékat a pályaudvarra.lakott területen belül kb 120-al. én ezt észre se vettem, mert már megszoktam, csak a barátnője jajveszékelt egy kicsit. én barátnő ennél edzettebb, és mosolyogva ennyit mond: ez még semmi! végülis nem ütöttem el senkit, nem mentem bele semmibe, hazafele hozzánk nem kell bemenni a belvárosba, a szokásos uton lehet döngetni.
/kis/ mák3
4.:megyünk haza hozzánk. 1-esbe kikanyarodok. kerék csikorgás majd ford.szám 6500-on-->2-es padló továbbra is. közben trabi előzés. 120-->3-as. és..
látok az ut szélén egy embert menni. gondoltam egy éjszakai frönyás. hát hirtelen elkezd a derkea táján egy fénygömb körözni :)) jeje! rendőr volt. én meg mit csináljak? hát fékezek. szegényt majd nem elütöttem. át kellett lépnie a szembejövő sávba. a kua fékpedál meg csak ugrált a lábam alatt .persze egy pár másodpercig azt hittem, hogy nem fogok tudni mellette megállni, cska onnan kb pár km-re. végülis vissza kellett tolatnom.. ez egy kicsit gáz.
mák: épp nem mértek. mondta is a rendőr , hogy ez volt a megengedett 50km/h?
nem az enyém volt a verda, hanem céges, de mivel rendes volt, nem kaptam semmi birságot feljelentést stb., ez a legnagyobb mák!!
és még történt egy pár dolog ez után is de azt már nincs kedvem leirni.
és ma még csak csütörtök 12 van. holnap péntek 13, ami nekem még eddig szerencsés nap volt. holnap lehet, hogy megkisértem a halált, hátha túlélem.
:)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :)) :))
Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 16 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4423, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Slim 5 16APH8 Gamer notebook - R7 7840HS 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- Eladó Honor Magic 7 Lite 5G 8/512GB / ÚJ HÁTLAP / ÚJ KIJELZŐ / 12 hó jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest