- Fotók, videók mobillal
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- LG V30 - vezércsel
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomas51
senior tag
válasz
MasterDeeJay #47 üzenetére
lehet ha kapna új padokat javulna a dolog, de amúgy ez nem tragédia, de azért a 100 fok az vicc kategória szerintem
-
tomas51
senior tag
válasz
Baryka007 #45 üzenetére
1.5 éve van meg a 4090, 1 éve blokkal
semmi gond vele, szerintem az összes csipp akkor van a legjobban ha minél lejjebb van a hője, mindíg abból van a baj ha valami meleg, nem abból ha valami hideg
az oc t is akkor bírja a legjobban a csipp ha hideg, akkor hozható ki a legmagasabb órajel, ahogy melegszik úgy esik a képessége is -
tomas51
senior tag
válasz
Baryka007 #24 üzenetére
nekem blokk van a 4090 en, akármit csinálsz max 60-65 fok a vram
ha jól van meg választva a pad vastagsága, akkor igen hatékonyan el tudja róla vezetni a hőt akár a gyári hűtő is, meg persze ha nem valami 5ft os pad van alatta
vagy rohadt gagyi a pad, vagy nagyon fos a hűtő ami nem tudja megoldani a dolgot
a sapphire nál kell majd figyelni, mert ha ott jók a fokok, akkor csak simán gagyi 5ft os az egész build a többi esetben
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- !FELVÁSÁRLÁS! RTX 4090 KORREKT ÁRON AZONNAL
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest