Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
juuzer
addikt
válasz
Dare2Live #31 üzenetére
Szerintem így kiherélve tényleg nincs sok különbség. Max a sima Watch-ok smoothabbak, ezt én is tapasztaltam a 3-nál, mikor összehasonlítottam a GT3-mal. Meg ugye a natív eSIM támogatás.
De az üzemidő engem is inkább a GT-széria felé terel. Annyival nem jobb a Watch 3-am üzemideje, mint a Galaxy Watch 4-emé.
-
Dare2Live
félisten
Én ~2éve megnéztem mennyire okos, meg mennyi a telepíthető app és vettem egy sima buta watch fitet 20Kért.
Azóta biztos javult a helyzet de összességében nagyon jól elvagyok a watch fittel. Néha elgondolkodok de 2év után AOD+24h pulzus+spo2 vel elmegy ~6napot a watch fit az új meg kibontás után sem, meg hát az ára se lett olcsó ráadásul súlyban se egy dimenziók így mindig uaz van marad a watch fit még jóideig. Reméelm a watch fit 3 érdemi előrelépés lesz és nem szúrják el.
-
saca23
aktív tag
Én pár napja újítottam be egy watch 3-at elit kivitelben 75 pènzért akciósan . Annyit szerintem simán megér ,ezt a minőséget egyik gyártó sem képviseli, igen érteni kell egy kicsit hozzà , hogy rendesen működjön akár egy iphone -al is. A kezdő àrat el kell felejteni mert egy vicc , 1 év múlva ez is teljesen vállalható áron lesz annak aki nem akar fizetésre használni.
-
kenwood
veterán
válasz
Rigormortiis #23 üzenetére
Tudsz mondani a GT3 pro-nal jobb orat 90K-ert, ha nem tervezek NFC fizetest igenybe venni?
-
judas13
addikt
válasz
Rigormortiis #23 üzenetére
Jogos.
-
gyuri2008
veterán
Nem normális ár
-
Rigormortiis
veterán
Elképzelni nem tudom, hogy ki az, aki 2023-ban bármilyen Huawei terméket vesz Európában. Pláne egy ilyen túlárazott órát, ami ráadásul még kevesebbet is tud, mint mondjuk egy Galaxy Watch, ami még minimum harmadával olcsóbb is.
-
kenwood
veterán
Ez jo hir, mert a legjobb ar-ertek aranyu gt3 pro arat meg lejjebb tolta. A hasznaltpiac meg nem reagalt ra, mert sokan dragabban hirdetik a 1.5 eves orajukat, mint az arukeresos legolcsobb. A hasznalt hirdetesek kb. fele meg az Aqua/MM arnal is magasabb
-
210k és fizetni sem tudsz vele. Wear os típusú kompromisszumok, de az előnyök nélkül. Hát...
-
7Heads Drago
veterán
Szép lenne ez, de az ára.... egy vicc.
-
gabeszq41
csendes tag
Nekem S23-al tökéletesen működik a Huawei Watch Gt2.
Huawei health app pedig letölthető a huawei hivatalos oldaláról. -
smidipeti1
tag
Watch3pro - t használok lassan egy éve, először xiaomi 11, majd egy fél éve pixel 7 pro-val. Utóbbival eleinte nem akart együttműködni de aztán jött egy szoftverfrissítes és tökéletes az összhang. Valóban prémium az óra (zafír üveg, titán ház, kerámia hátlap) Remélem még sokáig társam marad
-
Dare2Live
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #12 üzenetére
Mondjuk nálam a prémium óra alapja, hogy megveszed és 40év múlva odaadod a fiadnak. Akkor is ha vietnámban volt a seggedben.
Ezek a wearablek meg jó ha 5évet kibírnak. De ha igen akkor is 5év után aksicsere de az se biztos kapsz bele aksit de ha kapsz akkor csere után egyaltalán nem bíztos biztosított a vízállóság. ÉS 10éves távban már tuti nem lesz bele az adott spec aksi lehet kidobni a titánórát.
De sw support se lesz. HA rákérdezel gyártónál a válasz az lesz mint amit én anno kaptam: "Vegye meg a jelenlegi termékünket".
Dejó van egy órám működne is csak nem támogatott nem szinkronizálja az időt így meg szart mutat beállítani meg nem lehet.Magam részéről ne röhögtessük ki magunkat, hogy prémiumnak nevezzük. Eldobható pár évre tervezett tucattermék. Az se lepne meg ha tervezési szempont lett volna, hogy 5éves távon menjen tönkre és vegyen újat a vásárló. Préium aha.
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Dare2Live #10 üzenetére
Mért fontos ennyire a minden titán? Mennyivel jobb mint egy pl rozsdamentes acél?
Lásd: #11juuzer. Plusz ugye ezek órának akarják mondani magukat, némelyik odáig is elmerészkedik, hogy "prémium". Na most karóránál a prémium az nem műanyag meg rozsdamentes acél, hanem Titán, Arany, Ezüst, Platina... Ebből még a Titán a legvisszafogottabb. -
Dare2Live
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #9 üzenetére
Mért fontos ennyire a minden titán? Mennyivel jobb mint egy pl rozsdamentes acél?
-
judas13
addikt
Miért lenne az ismert események után? Pld a Huawei Health már nem elérhető a direktben a Storeban, így a Fit közötti kapcsolat sem támogatott.
Hónapokkal ezelőtt kerestem Huawei karpántom miatt azt még magam is hasztalan. Aztán felhomályosultam... Ismerősöm GT2Pro óráján sincs (nyilván). -
Lajmund
őstag
Engem az érdekelne hogy mennyire zökkenömentes a használat pl egy s23 ultrával?
-
Ricardo
titán
Van hozzá alkalmazás Google play-en?
-
judas13
addikt
Vinni fogják mint a cukrot.
-
Izland`
tag
210 ezer forint?
Jó lesz még nekem egy darabig a WGT2PRO.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazfit Balance okosóra eladó, újszerű, 1 hét garancia
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 84%/p4253
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- Bontatlan Apple Watch Ultra 2 49mm Titanium Case, 3 év garanciával eladó!
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- iKing.Hu - Apple Macbook Pro 13 Touchbar M2 -2022 - Használt, karcmentes
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest