- Milyen okostelefont vegyek?
- Nemzetközi piacra lépett az Oppo A6c
- Bemutatkozott a OnePlus Nord 6
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- Honor Win 2: nagyobb kijelző, új csúcs-SoC, marad a 10 000 mAh-s akku
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Samsung Galaxy S10e - esszenciális
- Google Pixel Watch 4 – Hé, Google, mennyi az idő?
- Realme GT 2 - aláírjuk
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok a MMM-rel (jelenleg az ingyenes, 8 hangsávot nyújtó változattal) készíteni valami egyszerűbb zenefélét, de mindig belefutok abba a problémába, hogy ha van egy MIDI hangsávom, mondjuk Piano Default, és felvettem pár billentyűleütésnyi hangot vagy elkészítettem a MIDI Editor-ban, akkor utána amikor lejátszom, nem hallatszik semmi hang.
Tehát lenyomom a Lejátszás gombot vagy a Szóközt, ami ugyanezt eredményezi, megindul rajta a mutatóvonal, meg látszik is a hangerőcsík elmozdulásán, hogy ott vannak hangok, de nem hallatszik semmi a hangszóróból.
Ez normális dolog, tehát én rontok el valamit? Sehová sem jutok vele, ha nem tudom visszahallgatni azt, amit összeszerencsétlenkedtem, mint zöldfülű zenész. -
ThatBody
csendes tag
Szia, ha már enyire jártas vagy a Magix-ba
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?

-
had423
aktív tag
"Nagyon egyszerűen kezelhető, látványos diszkóstílusú zeneszerkesztő. A program alján található fájlmenedzser kereshetjük meg kedvenc zenéinket, majd egérrel megfogva és bedobva a szerkesztő felső részébe vehetjük használatba. Ugyanezzel a módszerrel AVI animációkat, vagy szöveget is behelyezhetünk a felső részbe. Az eredmény: egy professzionális videoklip." Origo
Lehet hozzá soundpackokat leszedni ingyenesen hogy ha az alap effektek már elhasználtad.
Én a magix music maker 16 premiumot használom.
Csinálhatsz rock, Diszkó, hause, hardstyle, Hip-hop, pop, film egyedi stílusú zenét. Valószínűleg valamit kihagytam. Aláénekelhetsz. Megmixelheted a kedvenc zenéidet.
Itt az én "Professzionális videoklippem".
Itt meg a másik.
Ui: nem én éneklek alá. Valószínűleg semmi értelme sincs a szövegeknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Mesterséges intelligencia topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Házimozi belépő szinten
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Építő/felújító topik
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- További aktív témák...
- T14s Gen6 14" FHD+ IPS Ryzen AI 7 PRO 350 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Macbook Pro 16" A2141 2019 i7 16/512
- Új, Gamer félgép - ASUS TUF B650M + Ryzen 7800X3D + Kingston 2x8GB DDR5 6000MHz + ID-COOLING SE-214
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Astro
- Macbook Pro 14" A2442 2021 M1 Pro 32/512 Silver (77 ciklus 97% akku)
- 16GB DDR4 RAM modulok 3200Mhz több darab // Számla // Garancia //
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Thermal Grizzly Aeronaut paszta 3,9g /BONTATLAN/Több darab/Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600KF 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB RAMPAGE Shiva CM 700W
- iPhone 15 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?