- iPhone topik
- Apple Watch
- Fotók, videók mobillal
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- A Dreame három okostelefont mutatott meg Lengyelországban
- A Huawei február 26-án globálisan is bemutatja a Mate 80 Prót
- 10 egyszerű trükk Samsung telefonokhoz
- Cáfolja a Realme, hogy leépülne
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomi_78
aktív tag
Sziasztok!
Próbálok a MMM-rel (jelenleg az ingyenes, 8 hangsávot nyújtó változattal) készíteni valami egyszerűbb zenefélét, de mindig belefutok abba a problémába, hogy ha van egy MIDI hangsávom, mondjuk Piano Default, és felvettem pár billentyűleütésnyi hangot vagy elkészítettem a MIDI Editor-ban, akkor utána amikor lejátszom, nem hallatszik semmi hang.
Tehát lenyomom a Lejátszás gombot vagy a Szóközt, ami ugyanezt eredményezi, megindul rajta a mutatóvonal, meg látszik is a hangerőcsík elmozdulásán, hogy ott vannak hangok, de nem hallatszik semmi a hangszóróból.
Ez normális dolog, tehát én rontok el valamit? Sehová sem jutok vele, ha nem tudom visszahallgatni azt, amit összeszerencsétlenkedtem, mint zöldfülű zenész. -
ThatBody
csendes tag
Szia, ha már enyire jártas vagy a Magix-ba
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?

-
had423
aktív tag
"Nagyon egyszerűen kezelhető, látványos diszkóstílusú zeneszerkesztő. A program alján található fájlmenedzser kereshetjük meg kedvenc zenéinket, majd egérrel megfogva és bedobva a szerkesztő felső részébe vehetjük használatba. Ugyanezzel a módszerrel AVI animációkat, vagy szöveget is behelyezhetünk a felső részbe. Az eredmény: egy professzionális videoklip." Origo
Lehet hozzá soundpackokat leszedni ingyenesen hogy ha az alap effektek már elhasználtad.
Én a magix music maker 16 premiumot használom.
Csinálhatsz rock, Diszkó, hause, hardstyle, Hip-hop, pop, film egyedi stílusú zenét. Valószínűleg valamit kihagytam. Aláénekelhetsz. Megmixelheted a kedvenc zenéidet.
Itt az én "Professzionális videoklippem".
Itt meg a másik.
Ui: nem én éneklek alá. Valószínűleg semmi értelme sincs a szövegeknek
Új hozzászólás Aktív témák
- Fanatec Clubsport V3 pedál + Brake performance kit + Damper kit
- ASUS VIVOBOOK S14 FLIP - 14"WUXGA Érintő - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - Garancia
- HIBÁS - Alienware 17 R5 i9-8950HK GTX1080OC 8GB
- Asztali PC , i7 12700KF , RTX 3080 , 32GB DDR5 , 1TB NVME
- Gigabyte 5080 gaming oc , 28 h gari
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone Se 2022 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Creality HALOT ONE gyantás nyomtató
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 13 FHD üzleti notebook -i5 1135G7 8GB DDR4 512GB SSD Intel IRIS XE W11
- iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
akkor megtudnád nekem mondani hogyan tudom használni a "keyboard-ot" (zongora) és ha már itvagyunk akkor a neten láttam saxophonet is... tudnál segiteni?