Hirdetés
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- iPhone topik
- Kiszivárgott a Xiaomi 17T és 17T Pro teljes specifikációja és eurós ára
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Yettel topik
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Közben igen, észrevettem hogy az összefoglalóból kimaradt az egyik "legegyszerűbb" megoldás: a Magisk Safe mode ugyanis Magisk 21.0* óta van un. Safe mode:
a, ha az USB debug (adb) be volt kapcsolva akkor adb devices-al PC-n nézd meg hogy látszódik-e a készülék és ha igen akkor add ki az
adb shell magisk --remove-modules
parancsot, ez kigyomlál minden modult és újra megy a készülék
- vagy -
b, A készülékednek megfelelően nyomd a Safe Mode-hoz tartozó billentyűkombinációt (pl. Android/egyéb logó UTÁN a hangerő le gombot) és a Magisk felismeri mint Safe Mode, letilt minden modult és újra megy a készülék.Vagy azok a módszerek amiket láttál az összefoglalóban.. na de nálad ez már nem is lényeg (: Viszont így eszembe jutott hogy ez kimaradt.. pótoltam is gyorsan.
*Igazából a V20.4 után (Május 19 után) kiadott Canary-k óta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- MacBook Pro 14" 2024 M4 Pro 24GB RAM, 10 CORE CPU, 10 CORE GPU, 1TB SSD, Space Black 27% Áfa, 0459AR
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Lenovo X1 Nano 907 Gramm Core i7 1180G7 16Gb Ram 512Gb NVMe Boltból Garanciával Számlával
- Dell Optiplex 3050 SFF,i5-6500,8GB DDR4,256GB SSD, WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok