Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kijavították az iPhone Air legfőbb hibáját
- iPhone topik
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Honor 50 - apám nevében
- Poco F8 Pro – titkos favorit lehet belőle
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsigomark3
tag
Köszi a részletes leírást, megpróbálom eszerint végignézni:
Igen, ezzel a rommal már csak Magisk 20.4 lett felrakva a beépített BB-al, nincs korábbi busyboxNDK
Nem használok minminguardot, ez számomra még magától értetődött h több adblocker ne legyen, szóval csak az energized protection van/lenne
VPN az van, de egyébként protonVPN-en ment szépen előtte is a dolog, ezt nem tudom miért kérdezhet, ez is bekavarhat?
Az EP terminalba lefuttatva látja melyik pack van telepítve
De az energized checker viszont nagy piros insecure-t ír, ezt gondoltam magamtól is.
Nem változtattam hosts filet.
Most úgy döntöttem az edxposed keretrendszert fogom eltávolítani, úgy gondolod utánna megfelelően fog működni az energized protection anélkül, hogy bármit is állítanék rajta?
Xposed letörlésénél mire kell figyelni? van vmi extra mappa ahonnan ki kell gyomlálni, vagy csak a szokásos? vagy csak annyi is elég ha xposed managerbe rákattintok az uninstaller gombra?Így Xposed nélkül, tudtok ajánlani olyan magisk modult tweakelésre mint a gravity box?
Új hozzászólás Aktív témák
- Unihertz Titan 2, android 15 rendszerű, 2 kijelzős -fizikai billentyűzettel rendelkező telefon eladó
- Iphone 12 128Gb Product Red-felujított-10 tok-5 fólia
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Apple iPhone 7 32GB fekete független
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4388
- Dell Precision 7760 64GB/ 1TB/ 27% Áfás!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest