Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- One mobilszolgáltatások
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Magisk
root jogosultság
Android rendszereken
Új hozzászólás Aktív témák
-
crok
Topikgazda
Hogy erted hogy ezt az informaciot kell megosztani?
Meg ugyanugy megbecsulni?
Ahol olvastad az idezett szoveget ott kozzetettek ezt, hogy evekig hogy ment (egy nem tul szerencses hattertarkezeles miatt a GitHub letiltotta oket, de evek alatt jott ez ossze) es hogy ezutan is a GitHub lesz a letoltesek helye csak megvaltozott formaban (GitHub Release generacioval) es hogy magat a listat az uj szerver fogja kesziteni es a GitHub release-eket is onnan generaljak - igy sporolnak tarhelyet. Csak ehhez ujra kellett gondolni -teljesen- a mukodest es a mukodtetest, ez viszont idobe es energiaba kerul, meg a modul teljes ujrairasa elott.. mert meg azt is meg kell reformalni, amugy is ujra kellett volna dolgozni mar mert nem volt az uj "templatere" hozva.. errol nyitottam is nekik GitHub issue-t (kompatibilitasi problemakat szulhet a regi template..), megkoszontek, hogy szoltam es.. jott a gebasz a GitHubbal.. Szoval.. minden meg volt ott osztva.
Ha nem akarsz varni irtam egy hosszu es reszletes posztot reklamblokkolasrol es mondtam, hogy van backup a csomagokrol, Telegramon is megtalalod a csatornan mert a megoszjuk ha kerik.
Új hozzászólás Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Autós topik
- iPhone topik
- Tőzsde és gazdaság
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- MIUI / HyperOS topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Távol-keleti webshopok OFF topikja (játékok, kuponok, stb.)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Eladó egy Xiaomi k50 ultra (Xiaomi 12t pro) snapdragon cpu
- S22 ultra 512/12
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 3500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" HD I Cam I W11 I Gar!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
crok