- iOS alkalmazások
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mobil flották
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
-
Mobilarena
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Terrorista
senior tag
Na megvan a mythic!
A korábbi Lifeline deck elfogyott Diamond 2-ben, túl lassú volt. Összeraktam egy Mono White Aggro decket és 79%-os winrate-el letudtam a maradék 2 tiert.
Rápróbálok Limitedre, de ott nem hiszem hogy ennyire könnyű dolgom lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
válasz meoindil #2046 üzenetére
Én ezzel a játéktól kapott előre összerakott deckel másztam most fel Diamond T3-ig. Itt viszont már szerintem elfogy. Ha nagyon jó a mulligan és jól is húzol akkor van esélyed nyerni, de gyakran le tudják reagálni és átveszik a tempot.
Kellene már építenem valami jó decket amivel fel lehetne menni Mythicig is akár.
A mastery szintem meg 47 és nem tudom eldönteni hogy befizessem vagy sem. Vettem 5 euróért 2500 gemet (welcome bundle), de kellene még venni hozzá. Szezon közben kezdem el játszani, meg a bugok miatt napokig kimaradt a játék.
16-án jön új kieg, új lapokkal, lehet kivárok addig.
[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
All players are being given a new code to redeem, as compensation for the various bugs that came with the recent updates. You can use the code PARCELMYR to obtain the following:
2000 Mastery XP
2000 Gold
3 Rare or Mythic Rare Individual Card Rewards (ICRs)
2 Random Cosmetics -
Terrorista
senior tag
Valamit elrontottak a time conversion-nel. A black screen hiba úgy javítható házilag, hogy a windows/ios-android óráját átállítod UTC-re.
De a küldetések is hülyén működnek, nekem és sokan másoknak az új decket adó küldik számlálója a patch óta nem működik. Nem kapok új deckeket és ezzel új lapokat sem. Pedig a játék elején ezek jól jönnének.
Volt olyan akinek nem számolta a win-losst draftban és valami 50 játékot játszott, nem lett vége. (Idétlen időkig )
Közben játszom Standard 2022 Ranked ladderen és Gold tier 1-2-ben liftezek a játék által előre összerakott paklikkal.
Kellene valami másik saját építésű pakli, csak nem tudom merre kezdjem, mert még nincs sok lapom.A gold is gyűlik, de nem akarom boosterre költeni, mert 8 lap/1k gold nem a legjobb arány. Ti mit javasoltok mire költsem ahonnan sok lap jöhetne jutalomként? (Redeem kódokat már beváltogattam)
[ Szerkesztve ]
-
Terrorista
senior tag
Hát vannak bajok, nekem még mindig nem javult meg. Mobilra nem töltöttem le, mert ott is van más jellegű hiba.
-
Terrorista
senior tag
Nekem a frissítés óta nincs kép a játékban. Kurzort látom, játék hangját hallom, de fekete kép fogad. Próbáltam játék reinstall és vga driver frissítést is, de változatlan.
Kár, mert 1 hete kezdtem és tetszik a játék. Szívesen játszanék tovább és gyűjteném a lapokat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest