- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
Aktív témák
-
Jozsué
tag
féregvírus :DDD
-
Jozsué
tag
szerintem férergvírus..
-
gabe_
őstag
Hi!
Nekem is csinált ilyet a masinám, de csak (!) szövegszerkesztés közben! ( Windows 2000, Office 97 ) Ha mást csináltam ( játék, internet, filmnézés stb ) akkor nem kapcsolt ki! Egy pár oldalt újra kellett gépelnem. Suxx. :((
Szal berágtam, mint a hatosanya és ujratelepítés.
Azóta hálistennek semmi gond.
Az ernő legyen veletek! -
Emb3rke
tag
Nos, most úgy áll a helyzet, hogy elvittük szerelőhöz. Pár óra múlva telefonált, hogy semmi baja sincsen, neki nem indult újra és hogy 4 után menjünk érte (ez olyan dél körül volt). Ekkor azt gondoltuk, hogy lehet hogy itt a konektorban van vmi probléma. De aztán elmentünk a gépért és mondta, hogy kb. 3/4 órája újraindult neki és kicserélte a tápot. Most elhoztuk tesztelni. Eddig még minden ok. Egy [link:http://www.qtec.info/service/support/product.htm?artnr=13232]ilyen[/link] tápot tett a helyére. Elég drága , 5600Ft lesz. :) Na majd meglátjuk.
-
nokamiki
senior tag
Nekem csak néha csinálja...
Én is a trápra gyanakszom! -
zsolty28
tag
Én is jártam már úgy hogy a gép csak úgy magától újraindúlt. :O
Később kiderült , hogy a hangkártya drivere nem tetszett a Windows-nak és azért indúlt újra :O
Szerintem próbáld meg megnézni a VEZÉRLŐPULT -----> RENDSZERT hogy minden oké -e és nem ütközik-e vmi !!
Vagy legvégső esetben Win RE-INSTALL!! -
Goose-T
veterán
Az ilyen régóta egybe lévô gépeknél nagyon nagy javulást tud okozni egy totális szétszerelés + portalanítás + zsírtalanítás (kártyák, memók érintkezései) + újbóli összerakás.
-
Emb3rke
tag
Van egy nagy problémám. A cím már sejtet gondolom vmit. Szal azt csinálja a gép, hogy nagy nyugodtan gépezek (de főleg játéknál csinálja) és egyszerűen se szó se beszéd kattan egyet a monitor és egyidőben újraindul az egész gép. Először arra gyanakodtam, hogy a monitor, vagy a videókártya nem bírta a magas gammát (mert mindig feljebb nyomom winfosban is, játékban is, de játékban ugye sokkal világosabbra nyomom PowerStrippel), visszaállítottam alapra és akkor is ugyanazt csinálta. Olyan, mintha 1 pillanatra áramkimaradás lenne. Lehet hogy a táppal van baj? Eddig nem csinálta ezt, ''csak'' 1-2 napja. Elég idegesítő, és félek, hogy a sok újraindulástól a winchester is szétmegy. Lehet hogy a videókártya? Mert szinte ''csak'' játéknál fagy le. Szóval fogalmam sincs, hogy mi lehet a baj. Ja, a gépem nem egy mai darab, asszem 5 éves konfig, lehet hogy szegényt ''megette'' az idő. A paraméterek: Acorp 6VIA85 alaplap, Acorp kis ház 200W-os táppal, Celeron 366mhz, 64+128MB SDRAM, S3 Savage 8mb, Samtron 45B monitor (4,3+20gb-os Winchester, CD-olvasó+CD-író). Winfos 98 SE oprendszert használok. Semmit sem tuningoltam.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest