Új hozzászólás Aktív témák
-
Departed
őstag
válasz
cyberkind
üzenetére
Így van, ne keverjétek: a Havok szinte mindig fizika motor - hasonlóan az Nvidia Physx-hez - a robbanásokhoz, törésekhez, dobásokhoz, egyebekhez. Ritkán van köze magához a kinézethez/grafikához.
Maga a Mafia III engine egyelőre ismeretlen, elvileg a készítő Hangar13 sajátja amiről nem nagyon szeretnek mesélni.
Elkezdtem én is egyébként, elvagyok vele, hangulatos, felfedezésre csábító. Valóban lehetne szebb, de mivel be tud szippantani le tud kötni a világ és a történet ezért nem annyira zavaró. Ami meg az irányítást illeti, rendes gamepad-del játszom és teljesen jól irányíthatóak a gyalogos és az autós részek is. Összességében szerintem így ugyanolyan mint ha mondjuk X1-en vagy PS4-en játszanék, csak éppen PC mellett ülök. Max a futás lehetne simább, de erre lesz majd a patch gondolom.
Szóval fogom tolni sokat, egyáltalán nem rossz játék, sőt.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Arc Raiders
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen autót vegyek?
- Hobby rádiós topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- MacBook Air 15" (M3, 8 GB RAM, 512 GB SSD)
- Dobozos Új HP OmniBook 5 Flip 2-in-1 érintőkijelzős laptop i5-1334U 16gb ram 512ssd Garancia
- Lenovo X13 i5-10310 16Gb ram 512Gb Nvme, érintőkijelző, számla, gar
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest