Hirdetés
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Idő előtt felbukkant a Motorola Razr 70: képek, specifikációk és ár is van
- iPhone topik
- VoLTE/VoWiFi
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
Ezek nagy része felett én is elsiklottam, de volt néhány, amit megtaláltam. Sőt, kettő dolog, amit említ, az öngyilkos a hídon, meg hogy a védelmi pénzbegyűjtős küldetésnél a motel mellett előre tönkre lehet tenni a menekülő gengszter sárga autóját, azok a Mafia 1-ben is benne voltak, tehát nem újdonság kategória egyáltalán. Talán még a parkolóházas őr hullája is benne volt az eredetiben.
Illetve a végén a börtönben még volt egy plusz utalás erre a babára, valamelyik nagyobb teremben siránkozott egy hajléktalan nő, hogy mikor kapja vissza a babáját. Igaz én a babát nem találtam meg, amit a videón mutatnak, meg a villamosszéket se. De a börtönben egy csomó ilyen részlet fura van. Ez a küldetés egyébként nekem meglepő volt, mert az eredeti játékban hozzászoktam, hogy ezeket a börtönben élő csőcselék népeket le kell lőni, mert megtámadnak, hogy itt is elkezdtem a elején néhányat leöldösni, mire rájöttem, hogy átalakított küldetés, és nincs rá szükség, csak a lőszerem pazarlom. Azért erre valami hintet adhatott volna a játék, de pont az ellenkezője történt, Vinnie azt mondta, hogy vigyázni kell a népekkel ott. Közben meg a Definitive Editionben teljesen ártatlanok, csak siránkoznak.
Ami még említésre méltó lehet: mikor Frank autóját kell követni a szövetségiekkel, ott előfordulhat egy olyan bug, hogy egy teherautó bekanyarodik eléjük és úgy parkol le a leállósávban, hogy nem tud elmenni a forgalom, és Frankék ottragadnak mögé végtelen ideig. Ráadásul ezen az se segít, ha az ember újrapróbálja a küldetés adott részét, az egész küldetést teljesen elölről kell kezdeni. De nem meglepő, anno a Mafia 1 is tele volt ilyen bugokkal, ez inkább a nosztalgiafaktort fokozta.
Ami még nekem nehéz volt: a Just for relaxationben nem jöttem rá, hogy a tetőn és emeleti állványzaton át kell bemászni az irodaépületbe, hogy ne szúrjanak ki. Akárhogy próbáltam a földszinten, mindig kiszúrtak. Youtube-os végigjátszást kellett megnéznem, hogy végig tudjam vinni a küldetést. Ezt leszámítva fájdalmasan könnyű volt a játék, úgy, hogy nem rohantam, próbáltam az összes magazint begyűjteni, megnéztem az összes átvezető videót, meg minden helyiségbe próbáltam bemenni, nem rohanva játszottam, úgy is 9 óra alatt kitoltam a fő sztorit. Kicsit keveslem, rövidnek tűnt, főleg amiatt, mert sok küldetést leegyszerűsítettek, nem kellett sokat felüljárózni a bankrablás előtt, nem voltak benne Lucas Bertone küldetései a fő sztoriban, nem kellett ládákat cipelni a szivarokkal, stb..
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Apple Pencil (2nd gen)
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára 200e fölött!
- iPhone 16 Pro 128GB gyári független akku 91%
- ACER F5-771G 17" full HD i5 7200U 16GB DDR4 RAM 1TB SSD GTX 950M
- Dell G15 5511 i7-11800H RTX 3050Ti 16 GB RAM 15,6" Full HD 120Hz
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G2i - i5-11G I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Dell Latitude 3510 15,6", i5 10210U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- 264 - Lenovo ThinkBook 16 (G7 ARP) - AMD Ryzen 5 7535HS, no GPU
- Samsung Galaxy Tab S8 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest