Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
Heyho mindenkinek!
Lenne egy kis gondom.
Néhány hónapja már hogy szenvedek egy jelenségtől és mivel még előtte sosem találkoztam hasonlóval, így nem tudom mi lehet. A probléma a következő. Leginkább játékoknál feltűnő viszont film/sorozatnézésnél is csinálja hogy megy a játék és egyszer csak ledob tálcára. Filmnézésnél meg teljes képernyőről ledob "előző méretre". A probléma teljesen véletlenszerű, van hogy óránként van hogy 25 percenként megtörténik. Ötletem sincs hogy mi okozhatja viszont a napokban észrevettem hogy amikor a lejátszóm (Media Player Classic) "összemegy" akkor alulra ezt >>írja ki!
Leszedtem a 11.8at, felraktam de ugyan úgy csinálja. Lehet egyáltalán bármi köze a kettőnek egymáshoz? Esetleg valaki találkozott már hasonló problémával?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 38000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest