- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
mdk01
addikt
Nem tud vki vmi flash-es FPS játékot...amit lehet neten nyomni?
Köszi -
mdk01
addikt
#434-re vki PLS
-
mdk01
addikt
nekem is, nekem is...fentebb
-
mdk01
addikt
hmmm
-
mdk01
addikt
ezt nem hiszem el
-
mdk01
addikt
áp
-
mdk01
addikt
háp
-
mdk01
addikt
esti up
-
mdk01
addikt
délutáni up
-
mdk01
addikt
esti up
-
mdk01
addikt
Ez még csak esti up ded lesz éjszakai is
Mod:még ezt is elb@sztam
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Éjszakai Up
-
mdk01
addikt
senki?
-
mdk01
addikt
Régen volt egy lövöldözős fps játék csinálva flash-el.
Gondolom volt töb is csak érdeklődök nem-e gyűjti vki az ilyen flash-ket mert érdekelnének.
Ezek iylen netről futtatható volt mint jó pár azon kívül.
Na mind1 akinek van vmi cyme az PLS adjon nekem.
THX -
mdk01
addikt
válasz
Forest_roby #343 üzenetére
Nekem is nekem is
-
mdk01
addikt
Hali!
Ha rajzolok egy vmi corelba azzal utána tudok dolgozni mint flash animáció?
Kiterjsztés ugye *cdr.
THX -
mdk01
addikt
Háát 10k-t nekem nem nagyon ér nekem, de lehet rávetemedem.
Most ezen gondolkodomBővebben: link de most nincs felesleges 5k-m könyvre.
De majd hétfőn. -
mdk01
addikt
Hmmm........UP
-
mdk01
addikt
Azért remélem vissza néztek a fórumba, hogy ha vkinek van vmi problémája akkor tudjatok segíteni.
Majd ha lesz egy kis szabadidőm akkor én is bele vetem magam a flash-be, és mivel szinte nulláról indulok nekem is kell majd segítség.
Szóval ne dögöljön meg a topic, ha kérhetem. -
mdk01
addikt
Alapjában egyetértek vele, és nem is volt semmi bajom csak az ahogyan válaszolt!
Ezélrt utálom a chatet mert itt nem lehet érezni a nonverbális jleeket, tehát a mimikát, ,hangsúlyt és így teljesen félre lehet értelmezni egy szöveget. AZ írásjelek meg nem tudják viszonozni azt ami a hangsúly például. Na mind1, tőlem lehet kérdezni itt fórmuba amennyit akar az ember csak én akartam segíteni hogy ne kelljen több órát várni egy kérdésre.Ezzel viszont hogy adok ilyen cuccokat kicseszek a többi fórumozóval. De majd igyekszünk nekik is segíteni.
A feltöltés kiscsit xarul ment mert volt úgy 3x is, hogy a 23 megás fájlból feltöltött 20-21megát, és kifagyott. Ez még nem is lett volna olyan borzasztó de ment mellette dc is így kb. 3kb/s-el töltöttem fele a 60 megát.
A lényeg, hogy már fennt van a cucc, úgy hogy küldöm a méleket. -
mdk01
addikt
Én nem akartalak megbántani, de látom sikerült.
Először is az vett rá arra hogy segítsek, hogy láttam a #216ba feltettél egy kérdést a #217-be pedig megválaszoltad magad. Ezt becsülöm mert én is ilyen vagyok néha hogy felteszek egy kérdést, ,nem jön rá válasz de mégis rájövök magamtól és vissza irok a fórumba, hogy ha vkinek még problémát okoz már tudja is a választ.
Ami még rá vett hogy beirjak, hogy velem is előfordúlt, hogy feltettem egy kérdés pl. a ''HTML szerk.'' topicba és még 2nap múlva se jött válasz de tovább kellett volna haladnom vhogy és csak rágtam a körmöm mikor jön már a válasz. Ilyenkor jól jönnek a leirások, meg példák.
Ezek után már kiderül az is hogy ennél az idézetnél ''és akkor megkíméled magad és fórumtársaidat a sok kérdezéstől'' valójában rád gondoltam, még pedig abban az értelemben hogy magadat kiméled meg a sok kérdezéstől. A fórumtársakat pedig nem, mert ha akarnak válaszólnak, akarnak nem. Persze sok oylan van aki válaszol, ha tud vmit, mint például én.
Én is kezdő vagyok a HTML szerkesztésben méginkább a flash 2004-ben, de meguntam már, hogy volt mikor 2 napig nem jött válasz a kérdésemre és ezzel nem a többi fórumozót, minősítem, mert nekik is van fontosabb dolguk, mint itt válaszolgatni a kérdéseinkre. Ez úton külön köszönet azoknak a segítőkész fórumtársaknak akik szabadidejükbe válaszolnak a kérdéseinkre.
Az a jó ha minnél több helyen megtudod kapni a választ a kérdéseidre, ezért is merészkedtem felajánlani a segítségemet. Persze jó ha van egy ilyen topic, mert a tapasztalat többet ér minden leirásnál.
Akkor feltöltöm a cuccokat, de nem fogom belikelni ide a címet.
Elküldjem neked is emilbe a címet, vagy inkább keresgélsz dc -n és letöltöd 5kb/s-el?
Arra utaltam csupán,hogy nem biztos,hogy célszerű a fórumon keresztül 1 és még ezeregy kérdéssel nyomni a témát,csak mert kitaláltál valamilyen webtervet és majdnem nulláról kezdve el akarsz jutni a profik szintjére lépésről lépésre támogatást kérve.
Ebben nagy igazság van, és én pont ezért inkább elolvasom a leirásokat majd ha ott nem találok választ a kérdésemre akkor beirok fórumba.
Persze ha neked rii van türelmed, időd beirogatni minden egyes problémát és várni a válaszra, akkor nyugodtan csináld engem nem zavar, sőt még segítesz is.
ui.:én is 6 nap múlva érettségizem, de feljöttem 2tétel között hogy segítsek.
[Szerkesztve] -
mdk01
addikt
Figyu, vannak nekem magyar leirásaim, példáim, tutorial-jaim, a flash 2004-hez.
Ha gondolod felrakom egy tárhelyre ahonnan letudod tölteni és akkor megkíméled magad és fórumtársaidat a sok kérdezéstől.Összesen 60mb.
Ja és legális mert én is különböző oldalakról szedtem össze csak így egyszerübb átküldeni, mint megint megkeresgélni az oldalakat, ahonan le lehet tölteni.
Ha kell szólj. -
mdk01
addikt
Sziasztok !
Nincs vkinek magyarosítása az mx 2004-hez?
Vagy jobb ha megtanulom a szaknyelvet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Villanyszerelés
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Formula-1
- Xbox tulajok OFF topicja
- Eredeti játékok OFF topik
- Gyúrósok ide!
- Magisk
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest