- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Íme az új Android Auto!
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csipi
aktív tag
Nagyjából ezt akarom. De a zenét hogyan teszem be úgy hogy a slideshow elejétöl végéig pl. Tchaikovsky ''Hattyúk tava'' hallatszodjon? Ezt nem tudom. Talán keresek egy Power point topicot mielött valaki zúgolódni kezd.
Akkor végül is Macromedia Flashben miket lehet készíteni izgö-mozgó bannereken kívül? -
Csipi
aktív tag
Legjobb lesz keresni a neten egy Macromedia Flash segítséget, sajna eddig csak angolul kaptam, ez kicsit nehézkesebb.
-
Csipi
aktív tag
Épp az a baj, hogy most fogok neki elöször ilyesmit szerkeszteni, nem ismerem a M Flash-t. Ma csináltam meg az elsö leckét ami a programhoz jár. Mármint amit macromédiáék ajánlanak, hogy értse meg az ember mire képes a program.
Van egy mintám ami tetszik, de ez Visual Basic-ben van szerkesztve, külömben megnéztem volna hogyan csinálták. -
Csipi
aktív tag
Erre én is gondoltam, de a képeket úgy szeretném megjeleníteni, hogy egyik a másik után átmenetesen változanak például, vagy valami hasonlót. A Power pointban meg csak ide-oda mozoghatnak különféleképpen. Meg nem tudom lehet-e az összes slide-hoz zenét tenni vagy csak egyenként. Mert én alapzenét szeretnék amig a képek megjelengetnek szép sorjában.
-
Csipi
aktív tag
Egy képes albumot/katalógust szeretnék csinálni zenei háttérrel (CD-re). Ezt Macromedia Flashben kell? Ha igen, kérem aki tudja hogyan kell a zenét hozzátenni, legyen szíves segítsen. Mármint mp3-ban-e, meg hogy mit kell html nyelven írni. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Trollok komolyan
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Linux kezdőknek
- Hálózati / IP kamera
- Renault, Dacia topik
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hegesztés topic
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12s 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest