Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mcrazy
    Topikgazda

Egyébként meg lehet vele csinálni azt, amit odaát írtam? Mondjuk, egy activity, broadcast, intent indításához szükséges adatokat (pl. csomagnév, vagy data uri) változóból beolvastatni?

Az előbb ráböktem a "launch application" -ra, de ahogy a Robot, ez is csak a csomaglistát dobta. Tegyük fel, hogy én egy fél órával krábban fókuszban volt alkalmazást szeretnék elindítani. Adott időben elmentem az alkalmazás csomag nevét egy változóba. De, hogyan indítom el, ha nem tudom a változó értékét használni az indításhoz?

Ezt a lehetőséget én is hiányolom a MD-ból. Az app nevét le lehet menteni változóba, de a csomagnevét nem. Valamint nem lehet rá hivatkozni a műveleteknél.
    Jó lenne, ha azokat hiányosságokat - amik pld a Robotban elérhetők, de a Md-ban nem - valahogy eljuttatni a fejlesztő felé.
    Az is lehetne egy kiindulópont, ha megosztanád, hogy Te milyen irányú Robotos parancsokat használsz (pld automatikus hívásfelvevő közelségérzékelővel. stb...) és megpróbáljuk legyártani Md-ban. Itt már rögtön kiderülne, hogy mik azok amik hiányoznak és fejlesztést igényelnek.

Új hozzászólás Aktív témák