Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Iphone applikáció problémák
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Lenne egy érdekes ötletem akkukímélésre. A Telekomnál van VoWifi szolgáltatás. Ha nem csatlakozna a készülék a mobilhálózathoz, hanem wifin jönnének be és mennének ki a hívások, amikor otthon vagyok, akkor azzal szerintem elég sok akkuidőt lehetne megtakarítani. Az ötletem a következő lenne: Hazaérve egy makró bekapcsolná a repülőgép üzemmódot. Mivel a VoWifi be van kapcsolva a készüléken, az otthoni wifi hálózathoz csatlakozva a készülék tudna hívsokat fogadni és indítani. Így a mobiltoronnyal megszűnne a kapcsolat, de a VoWifin keresztül tudná a készülék fogadni a hívásokat. Próbált valaki valami hasonlót, van esetleg valakinek valami ötlete rá?
Miben látom a gondot? Csinálok egy rutint, ami "ha" érzékeli az otthoni wifi hálózatomat, akkor bekapcsolja a repülőgépes üzemmódot. Ezzel máris van egy gond: ha bekapcsolja a rutin a repülőgépes üzemmódot, akkor kikapcsol a wifi (és a bluetooth is), vagyis nem lesz VoWifi... szóval valami más feltétel kellene, vagy valami olyan rutin, ami airplane-re váltás után visszakapcsolja a wifit. Szóval... elakadtam. Ja és ha eljövök otthonról, nem érhető el az otthoni wifi vagy gyenge a jele, akkor kapcsolja ki a reülőgépes üzemmódot, hogy mobilhálózaton tudjam fogadni a hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- BestBuy topik
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- BestBuy ruhás topik
- BMW topik
- Milyen monitort vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Hyundai, Kia topik
- További aktív témák...
- iPhone 17 512 GB Párakék - Bontatlan - 1 év gyári Apple garancia, Hivatalos Apple Resellertől!
- Kingston 240GB Sata SSD
- AMD Ryzen R7 5800X / Beszámítás OK!
- Lenovo Yoga 7 2-in-1 OLED Ryzen 5 8640HS 16GB /512SSD/1év gari
- Dobozos Asus VivoBook S 15 Laptop 15,6" -30% Snapdragon X Elite 32/1TB 3K OLED 120Hz
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max / Kártyafüggetlen / 256GB / 12Hó Garancia / 87% akku
- Keresünk iPhone 15/15 Plus/15 Pro/15 Pro Max
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 256GB 14" FHD 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2