Hirdetés
- iPhone topik
- MWC 2026: Na, fussunk vele még egy kört!
- Google Pixel topik
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Európába tart a Xiaomi Watch 5, eSIM-es verzió is jöhet
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Akciófigyelő: A One listázta be a legolcsóbb hajlítható telefont
- OnePlus 15 - van plusz energia
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
DrKapocs
őstag
Sziasztok! Lenne egy érdekes ötletem akkukímélésre. A Telekomnál van VoWifi szolgáltatás. Ha nem csatlakozna a készülék a mobilhálózathoz, hanem wifin jönnének be és mennének ki a hívások, amikor otthon vagyok, akkor azzal szerintem elég sok akkuidőt lehetne megtakarítani. Az ötletem a következő lenne: Hazaérve egy makró bekapcsolná a repülőgép üzemmódot. Mivel a VoWifi be van kapcsolva a készüléken, az otthoni wifi hálózathoz csatlakozva a készülék tudna hívsokat fogadni és indítani. Így a mobiltoronnyal megszűnne a kapcsolat, de a VoWifin keresztül tudná a készülék fogadni a hívásokat. Próbált valaki valami hasonlót, van esetleg valakinek valami ötlete rá?
Miben látom a gondot? Csinálok egy rutint, ami "ha" érzékeli az otthoni wifi hálózatomat, akkor bekapcsolja a repülőgépes üzemmódot. Ezzel máris van egy gond: ha bekapcsolja a rutin a repülőgépes üzemmódot, akkor kikapcsol a wifi (és a bluetooth is), vagyis nem lesz VoWifi... szóval valami más feltétel kellene, vagy valami olyan rutin, ami airplane-re váltás után visszakapcsolja a wifit. Szóval... elakadtam. Ja és ha eljövök otthonról, nem érhető el az otthoni wifi vagy gyenge a jele, akkor kapcsolja ki a reülőgépes üzemmódot, hogy mobilhálózaton tudjam fogadni a hívásokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos ASUS TUF 17 Ryzen 7 7735HS 16 GB DDR5 512 GB SSD RTX 4060 (8 GB) Magyar bill
- szinteÚJ Dell 15 i7 1355U 16GB 512GB FHD 120Hz!!!!
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- Apple iPhone 14 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 85%
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Mcrazy
Oldman2