- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Poco X5 Pro - ránézésre jó
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr. Y
őstag
válasz
kushwavez #36038 üzenetére
XAMPP-ot használtam Win alatt én is és ide is azt akartam. Csakhogy, bármit csináltam vele, nem futtatta le a JS-t.
PeachMan Hosszas keresgélés után rátaláltam én is és el is kezdtem konfigurálni. Mígnem kiírta a végén, hogy nincs jogosultságom ehhez (ezt az után, hogy módosítottam a gyökérkönyvtárat.)
Végül egyébként megoldódott ez a probléma, a MAMP lett a kiválasztott szolgáltatás.
-
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Hiába keresem, nem találok itt a fórumon kimondottan MAC OS topikot, viszont ahogy elnézem, itt ezzel a rendszerrel foglalkoztok, így bátorkodom ide írni.
Én elég új vagyok még a rendszerben (konkrétan ma jött meg a Mac Mini) és próbálom betörni, csak vannak problémáim.
Probléma 1: Minden betű kövér! Konkrétan minden felületen a Windows/Linux környezetben megszokott betűk itt sokkal vastagabbak. Hogyan lehet vékonyra állítani (hogy olyan megjelenése legyen, mint a létező összes másik oprendszeren)?
Probléma2: Billenytűzet. Nincs Command gombom, viszont részben a WIN gomb működik. De nem létezik számára olyan, hogy Ctrl+V és társaik. Hogyan lehet olyanná alakítani, mint ahogy működik minden más rendszeren?
Probléma3: @. Ez hogyan tehető Alt Gr + V-re?
Probléma4: Apache Serveren keresztül végzek Webprogramozást. Telepítettem ide is, de baj van. se a Chrome, se a Safari nem akarja lefuttatni a Scripteket. Ezt már végképp nem értem, miért.
Tud valaki ezekben segíteni / a megfelelő fórumba irányítani?
Előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox tulajok OFF topicja
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Battlefield 6
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3105
- Epson Expression 12000 XL A3 síkágyas fotószkenner
- Apple iPhone 13 Pro / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 85% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest