- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
y911
csendes tag
Szeretném megkerdezni tőletek, hogy ragaszkodjak Hackintosh gépnél a Gigabyte alaplaphoz? Szeretnék egy gépet építeni keresem is itt rendületlenül a megfelelő alkatrészeket, de kevés Gigabyte-os i3-as félkonfig van. Ha nem akarok játszani rajta gondolom elég az alaplapi videó, ami persze igazából a prociban van.
-
y911
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni Tőletek. Régóta próbálkozom a MacOS felrakásával, de eddig nem igen sikerült.
A virtuális gép próbálkozásoknál sajnos a legnagyobb probléma a hardware volt. Erről le is tettem. Most a neten talált több hasonló leírás alapján iBoot és retail DVD segítségével próbálkozom, de az asztali gépen hibával megáll az osx telepítő indulása után. Próbáltam már mindent állítani a biosban, de nem akar menni.
A gép: AsRock ConRoe945PL-Glan alaplap, E2180-as proci, 2Gb Ram, Nvidia 8400 vid. kari és egy 1TB-os sata vinyó 3 partícióval. 2db NTFS és egy formázatlan. A Mac op. rendszert egy pendrive-ra írtam ki winimage-vel, de látja is a gép iBoot után, sőt látja a 2 ntfs part. és el is indul a win7 szépen. Ennek az alaplapnak a bios-ban nem találok ahci beállítást vajon ez lehet a probléma? Csináltam két képet amikor -v bootnál kiír a masina.Örülnék, ha valakinek lenne kedve segíteni!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 7400 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 SUPER 6GB Rampage Everest 500W
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest