- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
perbal
csendes tag
Ja még valami. Mac os alatt nem tudok filmet nézni, több lejátszó programot is kipróbáltam, de eddig még csak hangot sikerült kicsikarnom.
-
perbal
csendes tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy a gépemen megy a win7 és a Mac os 10.5.8-as páros.
Viszont ujra kellene raknom a win 7-et. Ha ujrarakom, akkor befolyásolja valahogy a mac os-t? -
perbal
csendes tag
Na ha ezt a com.apple.boot.plist fájlt megtalálom, akkor holnap ki is próbálom, hátha.
Amúgy van valami sok különbség a 10.5.7, és a 10.6.2 között?
-
perbal
csendes tag
Szeretném megkérdezni, hogy instalállás előtt, azaz mielőtt a mac os dvd-t betennéd, kell valamit még csinálni. Mert a 10.5.7 előtt F8 kell nyomnom és -v-vel indítok, bár ez a 10.6.2-es veziónál nem működött. Mert én hiába installáltam fel az újraindítás után nem bootolt már be.
-
perbal
csendes tag
Én próbáltam feltelepíteni a HAZARD féle 10.6.2-es verziót, de hiába jött a telepítés végén a zöld pipa, ujraindítás után már nem bootolt be.
-
perbal
csendes tag
sziasztok
Már internetem van, előbb - utóbb a többi hardver is működni fog.
Viszont az 1 vinyóra, de külön particióra telepítéskor, a MAC OS telepítése után nem bootol a windows, de ezt megoldottam egyikőtök ötletével, javításnál a parancssorba beírtam dolgokat és jó lett.
Cak egy gondom van ezzel, hogy amikor a bootloader betölt és kiválasztom a windows ikon, utánna megjelenik egy ujjabb képernyő és ott választanom kell 2 windows indítás közül.
Az egyik az újból generált bootos, a másik a régi ami nem indult.
Kérdésem valahogy el lehet tüntetni a régi nem induló választási lehetőséget.
Remélem értitek, mit szeretnék! -
perbal
csendes tag
Kext telepíteni úgy kell, hogy a kext-et ráhúzom a kext unility-re, majd újraindítok?
-
perbal
csendes tag
Ezekkel próbálkoztam:
AppleIntel8255x.kext
82562GT by McGyver
gma_950_enabler_kexts
NVinject.kext
AppleBCM440XEthernet.kext
valami x3100.kext -
perbal
csendes tag
Hát elméletileg a következő hardverek vannak benne:
Chipset: intelGM945
Vga: intel GM 965 (x3100)
Hang: AC 97 ????????
Háló: 10/100 bps
Wireless Broadcom 4311
Eternet: intel 82562GT -
perbal
csendes tag
Ja és feltelepítettem a 10.5.8 frissítést, és újraindítás után már nem is bootolt be, azt irta rossz disc, meg még valami mást.
-
perbal
csendes tag
Sziasztok.
Hát nem gondoltam volna, hogy ez ennyire nehéz lesz, legalábbis nekem.
Feltelepítettem a HP 6720s laptopra külső vinyóval a 10.5.7-et, minden ok, csak vga, hang, háló meg ilyeneket nem ismer fel, ráadásul a processzor 2 magja helyett csak egyet lát.
Már jó néhány kext-et felinstaláltam, remélem jól, a kext utility-t használva, de semmi.Valakinek valami jó ötlete, mert én olvasgatok bőszen, de nem jutok előrébb.
-
perbal
csendes tag
Sziasztok!
Kérném valaki segítségét!
Már felraktam a gépre a mac os x 10.5.7-et, igaz, hogy sok hardverhez még hiányzik a kext, de mükszik.
A problémám az, hogy telepítésnél, laptopra tettem fel, szóval a laptop kijelzőjének a két szélén kb. 3-3 centis fekete csik van amit nem használ ki a megjelenítésre.
Azt gondoltam, ha feltelepül, akkor majd rendesen a kijelzőhöz igazítja a képet, de nem ugyan úgy megmaradt a két szélén a fekete csík, persze oda az egér kurzollal sem tudok kimenni.
Ezt valahogy ki lehet javítani?Köszi a segítséget
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- PC Game Pass előfizetés
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3011
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest