- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
1stvan
csendes tag
Sziasztok! Esetleg valaki találkozott már hasonlóval: Monterey 12.01-re a frissítő azt írja, hogy nincs újabb verzió? Frissíteném 12.2-re de fel sem dobja.
Opencore 0.7.7 hackindrommal frissítettem így a Z390-es modok is benne vannak.
Designare Z390 (smbios: imac 5K 27 2020)
Big Sure install volt, arra frissítettem ősszel 12.01-es Montereyre. -
1stvan
csendes tag
válasz
Kalacskepu #32239 üzenetére
Hát igen :-) Én egy ideje nem láttam már windowst, de nem is hiányzik. És kéne hozzá APFS to win, mert máshogy ott sem lehetne. Azért ültem fölötte egy keveset, mire leesett mit kéne tenni...
De legalább megtaláltam ezt a fórumot
-
1stvan
csendes tag
sziasztok!
High sierráról frissítettem Mojave-re, minden szépen működik de... Multibeast 10.4.0-val felraktam 2 Usb modot, mert nem működött minden usb csatlakozó:
- remove XHCI USB port limit (Adds PMHeart’s patch to remove XHCI USB Port Limit to /Volumes/EFI/EFI/CLOVER/config.plist. Removes previous increase port limit patch. )
- 7/8/9 USB support (Enables full USB 2.0 and 3.0 support on 7/8/9 Series motherboards. Installs FakePCIID.kext and FakePCIID_XHCIMux.kext to /Library/Extensions.)
. Következő boot óta egyáltalán nincs működő USB-m. Nem tudok belépni. Cloverben még van. Mit kéne tennem, hogy a feltett két USB-s modot töröljem, és életre keltsem újra a billentyűzetem és az egerem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Robotporszívók
- Eredeti játékok OFF topik
- Kuponkunyeráló
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Google Chrome
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Battlefield 6
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Honor X7 fekete 128GB 12 hónap jótállással!
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3043, 94% Akkumulátor
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest