- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
varga.balazs
aktív tag
Az megoldható, hogy úgy váltsak Lion-ra, hogy a win7 sértetlen maradjon? Ha igen, hogy? bocsi ha hülye kérdés
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
varga.balazs #17355 üzenetére
megoldva.
-
varga.balazs
aktív tag
sziasztok! olyan gondom van, hogy ma megcsináltam egy snowleo-win7 dual boot-ot egy hdd-re, majd visszatettem a dolgaimat(majdnem 200 GB-nyi kép, zene stb.) viszont easyBSD-vel nem tudtam megcsinálni a bootmenüt, ezért gondoltam visszateszem chameleon-t. valószinű ez is probléma, mert figyelmetlen miatt mountain lion-os chameleon-t raktam, vagy esetleg más kext miatt most nem indul el az osx se, viszont win7et se inditja. lenne valami esély arra, hogy még vissza tudnék lépni win7-be? most megpróbálom osx-et újrarakni, legalább az legyen meg. várom, aki tud segiteni, előre is köszönöm.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
tDr1v3r #16461 üzenetére
hát igen, meg lehet oldani, de amúgy azon gondolkozok, hogy lehet lecserélem egy intelesre az alaplap+procit, csak az fájna 20-30ezerbe(mert még akarok venni egy kisebb winyót ugyebár). Amúgy elég lenne a SL is, inkább csak olyan másodlagos op. rendszerként használnám, főleg a GarageBand miatt
-
varga.balazs
aktív tag
Sziasztok! Erre a konfigra melyik lenne a legalkalmasabb változat?
Alaplap: Gigabyte M770-UD3 v2
Proc.: AMD Athlon X2 250, 3.0 Ghz
Mem.: 2 GB DDR2 800
VGA: Force3D 4650 HD
+valamilyen SATA2-es vinyó.Úgy tervezem, hogy mivel nem akarom elveszteni a dolgaimat az 500 GB-os vinyómról, ezért vennék egy kisebbet másodlagosként(160 GB-s gondolom bőven elég), és arra raknám OSX-et. Ha dualboot-ot akarok, akkor így minden további nélkül látni fogja a másik vinyón lévő w7-et? Illetve még annyit, hogy a 500as vinyón lévő dolgaimat el tudom-e érni valahogyan OSX-ről(mert ugye NTFS fájlrendszer)
Köszi előre is a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad topik
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen autót vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Milyen routert?
- Autós topik
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest