- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
atyca
senior tag
Üdv!
A TransMac próbaidő lejártára van valami megoldás, esetleg alternatív progi?
Esetleg privátban..... -
atyca
senior tag
Közben beugrott a -v debug=0x100 -no_compat_check benne volt.
Az eredetileg ott lévő tartalmat töröljem?
Ha nem, kell szóköz a beillesztett tartalom elé?
Egyébként a leírásban szereplő SMCHelper.efi-t én nem találtam (legalább nincs vele gond), és a Boot/#Arguments résznél már eredetileg hiányzott a #, valamint a TransMac már gyárilag megcsinálja a 200 mb-os EFI partíciót a Montereyhez.
Az létezik, hogy a dmg fájl csupán 2,7 GB helyet foglal?
-
atyca
senior tag
válasz
kushwavez #37470 üzenetére
Igen a Clovernél.
Töröltem már a pen-t, nem emlékszem.
Megcsinálom újra, makacs egy bulldog állat vagyok
Időközben az OpenCore verziót is megcsináltam, az se jó...
Az OCAuxban az Os (proci) kijelölés után a generate gombra nyomva minek kéne történni-látszani?
Gondolom az alatta lévő mezőket kéne, hogy kitöltse...
Lehet, hogy a víruskergetőm (Bitdefender Total) blokkolja a dolgokat, mert az első ilyen generate kísérletnél karanténba rakta a progit. -
atyca
senior tag
Melyik vonalat?
Szerintem félreértettél.
A gép biosáról beszélek, melyre telepíteni szeretném a MacOs-t.
Pendrive (még) nincs bedugva, csak a HDD,de a bootolható cuccok között szerepel egy UEFI OpenCore nevű dolog.
A Pen már formázva,rajta a dmg fájl, és az EFI.
Ennek elindításakor dobja, hogy This version of Mac OS X is not supported on this platform -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Még(mindig) a telepítés elött járok.
Két kérdésem lenne:
1: A biosban a bootolható cuccok között megjelent egy UEFI OpenCore nevű cucc, gondolom az előző telepítgetési kisérletek nyoma a meghajtón.Törölni kell - formázni a meghajtót -,vagy maradhat?
2:Tegnap sikerült eljutnom odáig (az itt kapott segítséget használva), hogy a Cloverben megjelent a Boot BaseSystem, azonban így elindítva a telepítőt hibaüzit dobott a rendszer incompatibilitására hivatkozva.(Monterey, és Big Sur alatt is)
Megkerülhető ez a dolog?
I5-3470-es procival (Ivy Bridge) úgy emlékszem telepítették itt is a fórumon ezeket.... -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Az Internet Recovery utat jártam be a telepítő készítésénél, de valami nem stimmel.
A leírás vége:
" Kezdjük meg a telepítést a fő leírás alapján! (csak most a "Boot BaseSystem"-et kell kiválasztani a Clover-ben)"
Engem ez fogad:
Sehol nem találom a Boot Base System opciót.
Mit csesztem el, vagy mi a gond ezzel?
Lap: Asus P8H67 (AHCI beállítva)
Proci: I5-3470
Mem: 4db 03T6566 - Lenovo 4GB DDR3-1600 UDIMM PC3-12800U Single Rank x8 Replacement
Vid.kártya Asus HD 7870
Köszi előre is a segítséget! -
atyca
senior tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni az itt lévő mágusoktól.Windows segítségével készítettem telepítőt (Big Sur), [ezt] követve.
A telepítő elindítása után ez fogad:
A masina:
Lap: Asus P8H67 (AHCI beállítva)
Proci: I5-3470
Mem: 4db 03T6566 - Lenovo 4GB DDR3-1600 UDIMM PC3-12800U Single Rank x8 Replacement
Vid.kártya Asus HD 7870Procicsere volt (I3-2130), ill. a (2x2GB SP002GBLTU133V02 ) a memóriát cseréltem-bővítettem.
Erre a cuccra - ha nyögve nyelősen is - fel tudtam a cuccost rakni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest