- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Macrodroid
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
attilav2
őstag
Vagy hol lehet ezt beállítani?(OpenCore SMBIOS)
Link Link2(Összefoglaló OC része) - az összefoglaló fő részét lásd az smbios kiválasztásához, majd az összefoglaló opencore részét a beállításhoz- és persze a dortania guide-t is érdemes átnézni.
Tipp: Próbáld meg a MacPro7,1 SMBIOS-t(Nekem azzal megy a Monterey/Ventura), nem integrált vga-s gépekhez tán ez az egyik legjobb, bár neked ryzened van ha jól látom, az bonyolíthat a helyzeten -
attilav2
őstag
-
Nite
őstag
tessek, eleg a hfsplus, drivers/UEFI mappaban legyen: https://github.com/acidanthera/OcBinaryData/blob/master/Drivers/HfsPlus.efi
bar ez benne van a fo leirasban is. bizos hogy kimaradt? ha igen, lehet erdemes lenne atnezni az egeszet megegyszer!
-
kushwavez
senior tag
Jobb ha magad rakod össze
tudni fogod mik vannak benne
Egyébént egy ivy bridge buildre nem nehéz feltenni, nekem is hasonló buildem volt, teljesen fejfájásmentes volt a telepítés.
A leírás ami itt készült jónak kéne lennie hozzá, leteszteltem anno azon a buldemenAz Ivy Bridge, meg a Skylake eléggé jól sikerült széria volt hackli téren, nem nagyon kellett mókolni semmit sem velük
Most összeraktam az utolsó hackli buildemet az utolsó supported generációból (10th gen), itt azért már voltak gondok, pl az USB a lapon nemigen akart működni, de találtam egy nagyon jó toolt USB mappingra Windows alól, ajánlom mindenki figyelmébe:
https://github.com/USBToolBox/tool
ezzel le lehet generálni egy USB mappingot, létrehoz egy kextet. olyan mint az USBInjectAll vagy a többi ilyen dolog.Már csak az 5700 XT kártyámmal kell játszanom, az még nem akar működni. pont egy MSI kártya van ami known nem működik OOB macOS-el, mókolni kell..
-
kushwavez
senior tag
szerintem kövesd az itt levő leírást
pre-built efivel, ami egy laptophoz készült nem fog menniannyi, hogy az összefoglaló Monterey-re szól.
de minden ugyanúgy megy Big Sur-hoz is, csak a Windows összefoglaló résznél a telepítő letöltésénél ez helyett: -b Mac-E43C1C25D4880AD6 -m 00000000000000000 download
ez kell majd:
-b Mac-42FD25EABCABB274 -m 00000000000000000 download
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gyúrósok ide!
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged