- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- A Lite-nál is lájtosabb Honor 400 érkezett
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xmodule
őstag
válasz
mongoose123 #20587 üzenetére
Ebben a leírásban viszont egy valamit nem értek.
14. If using a Socket 1156 system without Rate Matching Hub (RMH) USB choose Legacy USB Support
15. If using a laptop, choose Laptop SupportNamost itt ugye már nem mutatja az applicationsba lévö appot. Csak a Legacy USB van ami S 1156-hoz kell és van egy Laptop Support.
Namost nekem se nem S 1156 van (hanem S 1155) se nem Laptop mivel asztali gépre akarom rakni. AKkor mit válasszak ki?
-
Xmodule
őstag
Csak egy kérdés. Ha én nekem van egy .app -os OSX ami be van másolva az applications-ba utánna mountolom belöle az InstallESD.dmg-t majd disk utility-vel a már elöre megformazott 8GB usb pendrive ra akarok csinálni egy restore-t utánna intel pcn bootolni rola miert nem történik semmi? Mit hagyok ki? Már rengeteg modszerrel probálkoztam és sehol semmi. Van OSX-em .iso kiterjesztésbe is de ezt Win7 en fogalmam sincs mivel lehet bootolhato usb penre rakni hogy jo legyen. Probalkoztam virtualboxba feltelepitett osx alol restore-t akkor probaltam unibeast modszert is. mindig minden végig futott de a végén sosem indul el. még csak a telepitö ablakik sem jutok el...már vagy huszon x orát bele öltem ebbe az egészbe de még mindig nem jutottam elörébb..:S
-
Xmodule
őstag
Értem. hm... most még megprobálkozom egy unibeast modszerrel ha ezzel sem lesz jó akkor hagyom az egészet és maradok VirtualBoxba. Tudom nem ugyan az a sebesség de ismerkedni barátkozni a rendszerrel elég lesz szerintem, ha meg nagyon megtetszik akkor még az is lehet hogy a jövöben beruházok egy macbookra.
addig az árak is lejjebb mennek remélhetöleg. köszönök minden segítséget!
-
Xmodule
őstag
Nah az OSX usbs hdd megvan viszont most ezt a [77Project] 10.8.2 BootCD (Intel).iso -t nem tudom hogyan rakjam USB pendrivera. Marmint csinaltam mar ilyet elötte sokszor de nem tudom milyen programmal csinaljam hogy jo legyen. Probaltam a Yumi-val de a sajat ison kivul nem latta a csatlakoztatott osx-et meg alapbol mast sem amivel probaltam. Alapbol ha az osx-es hdd bootolhatora van megcsinalva akkor miert kell ilyen segedprogram?
Amugy a BIOS-ba nem jobb kikapcsolni az UEFI-t? Vagy ez lenyegtelen?
-
Xmodule
őstag
Köszönöm az eddigi segitségeteket. Azt már sikerult megcsinálni hogy a snow leopardot feltettem VirtualBox-ba. Most viszont ott vagyok elakadva, hogy az USB Pen vagy HDD nem jelenik meg az osx-en.
-
Xmodule
őstag
válasz
tdk.112 #20555 üzenetére
USB-s kulsö merevlemez is jo? CSak azert mert a VM csak muter gépén hajlando elinditani az osx-et. Viszont az en asztalimra szeretnem feltelepiteni. Vagy egyaltalan en az asztalin hogyan tudnam virtualis gepen feltelepiteni? Van nekem VMware meg Oracle VM VirtualBox is de egyikel sem jöttem még rá hogy kell. Csak a sima VMware Workstationnal indult el mar alapbol osx mentesböl de az is csak muter i3-as laptopjan. Ehhez az egeszhez meg kell egy osx-es gep..
-
Xmodule
őstag
Na annyival elörebb kerultem, hogy csinaltam egy iboot-os usb kulcsot es arrol bootoltam az osx lion usb-kulcsot igy bejött a feher kepernyö közepen az alma logo de ennyi. itt meg is allt es nem csinalt semmit. szerintem ez az osx lion usb amit csinaltam nem eppen okes.
-
Xmodule
őstag
Hali. Konfigom a következö.
Alaplap: Asus P8H77-M Pro
CPU: Intel i5-3450
Vga: Asus Nvidia GTX650
RAM: 2x4GB DDR3A következö képpen probáltam csinálni: VMware-t leszedtem hozzá egy elöre telepitett OSX Lion-nal. Elinditottam, utanna a már elöre letöltött OSX Lion.app -ot beraktam az applications mappába, 8GB pent bedugtam formáztam ahogy kell, utánna UniBeast 1.0.0 -val (mert az újabb nem engedi .app ot telepiteni ha nem vásároltam meg*!) majd szépen végig ment minden. Igaz amig az USB-t csinálta 5 óra volt, de végén kiirta hogy sikerult. Most szeretnék rola bootolni, be is jön a képernyö, ahol entert kellene nyomni és behozná a telepitöt ehelyett viszont csak fekete kepernyö ugy 5mp-ig aztán ujra indul a gép. Probáltam ezekkel a parancsokkal is inditani:
Asus Motherboard + NVIDIA Graphics - type PCIRootUID=0
Unsupported graphics - type GraphicsEnabler=No
Boot in Single-user mode - type -s
Boot in Verbose mode - type -v
Boot in Safe mode - type -xAz -s, és -v parancsra elkezd szöveges felület tölteni elég sokat majd szintén ujra indul a gép. Kérdésem, hol ronthattam el?
*Megvenni azért nem vettem még meg, mert elöbb szeretném kiprobálni, hogy egyáltalán elindul-e rendesen megy-e a PC-n. Ha jól megy természetesen megveszem, hiszen 17€ nem pénz érte, ha jól megy.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Medence topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Total Commander
- Építő/felújító topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3088
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest