- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
infectedmann
őstag
válasz
infectedmann #4262 üzenetére
ACPI akart lenni sry.
Igazából mióta anno használtam hackOS -t sok minden megváltozott, kicsit bizonytalan vagyok BIOS -ba mit merre állítsak, anno minden flottul ment (mondjuk nem is ez a rendszerem volt), kiválasztottam telepítésnél az összetevőket és boldogan használtam az OS X -et, most meg teljesen kezdőnek érzem magamat ezen a téren -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #1868 üzenetére
Öhh... Azt ugye tudod, hogy van win. alá olyan program, amivel tudod kezelni a HFS-es particiókat. Ugye igen.... Ne tedd ezt velem
HFS Exploerer a neve, ha jól emlékszem. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #1865 üzenetére
Ezért van az, hogy mióta OSx-ezek extrém körültekintően veszek új hardvereket. És főleg elkerülném az AMD-t a helytekben, persze megértem a "hűséget", meg miegyebeket,de csak feleslegesen szivatjátok magatokat vele.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #972 üzenetére
Nah, gondoltam akkor már frissitsünk csúnyán agyon mindent
Hiba volt..
Sebaj! Legalább feldobtam a Kalyway-t, és már most jobb ,mint a Leo4AllViszont a 10.5.3-at is megprószálom már akkor. Hogy is volt az?
Olvasom vissza a topicot közbe,de ez a restart, meg update -v, ez hogy is va'?PH5.5: Neked ment fel gond nélkül a combo update, ha jól rémlik... Hogy csináltad?
-
_Blank_
senior tag
válasz
infectedmann #956 üzenetére
már olvastam a blogodat
akkor először win telepítés majd osx installáció.köszi! kiproszálom, ha ez az öböl nem lenne ilyen lassú már szúrnám is..
-
_Blank_
senior tag
válasz
infectedmann #954 üzenetére
elsősorban tőled kérdés mert xp és osx is fent van nálad.
tehát ennek hogy álljak neki hogy mindkét rendszer elérhető legyen? valami boot-menüben lehessen választani a kettő közül. csináljak két külön partíciót fele-fele arányban mindkettőt fat32-re formázva és install?bár lehet egyszerűbb lenne osx alól virtuális géppel xp-t nyomatni..
ez Leo4All-10.5.2 Universal AMD/INTEL[SSE2/SSE3] a riliz okés?
az iAtkos 10.4.10 Tiger gond nélkül fut a gépemen.. adatlapom..
-
PH 5.5
aktív tag
válasz
infectedmann #951 üzenetére
Sajnos nem valószínű, hogy AMD-n működik: "kalyway hackintosh10.5.3 combo update for sse3 intel only !"
Láttam egy ilyen nevűt: "leopard 10.5.3 AMD only READ WARNING", ez talán megér egy próbát. -
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #944 üzenetére
Régóta buzgerálja a csőrömet, hogy lehet egy msik release-el kellene megkinálni a vasat. Asszem rá si szánom magam egy Kalyway-re...
Hátha...
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #940 üzenetére
Mi a "másik kacsa" az Adium mellett?
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #935 üzenetére
Akartam mondani.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #931 üzenetére
Még leginkább a NeoOffice-szal jársz jól.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #929 üzenetére
Van, de fagyogat, és minek, ha Office-ozol?
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #926 üzenetére
Az office-szal az van, hogy sem a 2004, sem a 2008 nem úgy néz ki, mint a 2003 és a 2007. Tehát fura lesz. Plusz nem megy 10.5 alatt egyiken sem a hosszú ó.
Ezekre két megoldás van:
a) NeoOffice, ami jó, viszonylag gyors, de még a régebbi Office-ra hajaz a menürendszere és működése
b) A mexokás, és EZ a csomag megoldja a hosszú ó gondját.iLife jó, csak szuperlatívuszokban lehet nyilatkozni róla, azzal együtt, hogy az iMovie butább lett tudatosan, mint a 2007-ben volt. Nyomják az embereket a félprofi szoftverek felé.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #926 üzenetére
Office2004-et használok
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #924 üzenetére
Gondolom, ez a csomag az.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #922 üzenetére
Van egy csomag, amivel olyan nyomítókat lehet beüzemelni, amik nem "igazi" PCL vagy PS nyomítók, hanem olyanok, mint a Tied is. Kollégám leszedte valahonnan, amikor beüzemelte az egyik Macünkre a Samsung ML1610-et.
Megkérdem tőle. -
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #920 üzenetére
Háát itt vannak driverek: [link]
csak beírod mi kell és kiköpi a választ!
Közvetlen csatlakozás..? mert akkor csak install és kész.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #916 üzenetére
Én is láttam, majd este lavórszinü betesztelem... Nekem kellene, mert nem hagy nyugodni, hogy nem megyen a tuning, és elvileg valamelyik frissités előtt ment...
Arról van info, hogy milyen release-ekkel működik? Vagy nagyjából mindel?
Bale_E: Érdekes,mert skype alatt pl. működik,de macam abszolút nem detektálja. De pl. mikrofonként szinte minden ezt állitja be alapértelmezettnek, szóval valami van, látja az OS.
-
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #916 üzenetére
Az a 4xx megás fájl..? Igen azzal én is talákoztam...háát most nekem egyenlőre működik meg ismerkedek vele uh nem kísérletek...
Nyugdíjas: Megy a kamera vagy még nem próbáltad?
Don Vittorio: Melyik Macfuse-t tegyem fel? A legújabbat?
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #909 üzenetére
Ahogy mondottam, NEM a Paragont kell feltenni, hanem azt, amit küldtem linkben. MacFuse, majd NTFS3G. Onnantól minden menni fog.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #901 üzenetére
Föl se kell rakni, élből megy, mert az Apple gyári Airportjában is ugyanez a chip van.
10.4.0 még nem ismerte, 10.4.8 fölött már élből ment, és hát a 10.5.2 is fölötte van... -
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #901 üzenetére
hülye válasz: Szerintem nem baj
hp nyomtatóhoz keresek ma este drivert
-
Trava
tag
válasz
infectedmann #895 üzenetére
Beletehettél volna egy egyszerű 1000.-ft-os realtek hálókártyát is.
-
Don Vittorio
őstag
válasz
infectedmann #889 üzenetére
Asus 54mbites kártyája tökéletesen megy két Macben is. Broadcom chipes.
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
infectedmann #887 üzenetére
Lehet, hogy ez mr megint olyan dolog, hogy el kellene vonatkoztatni a berögződésektől
Mondjuk ez elég gyakran pozitiv eredményeket szül, linuxnál már tapasztaltam. Adok neki egy hetet, nosza
-
Trava
tag
válasz
infectedmann #874 üzenetére
Hali.
Azért nem megy a boot hdd-ről, mert nem aktív a partició amire fel van telepítve! (megoldás-->Hirens boot cd partició kezelő progik valamelyike)
A hálókártya miatt nem kell újra rakni a rendszert, ki kell próbálni több drivert is.
(http://www.insanelymac.com fórum olvasása)
Kext helper segít telepíteni a drivert, ha nem csomagba van,.
Nincs szükség tuningra így is sokkal gyorsabban áll fel a rendszer. -
m0h0senator
őstag
válasz
infectedmann #874 üzenetére
Nekem van tuning rajta és én a kalyway féle osx-et tettem fel és minden működik...csak a vid karihoz kellett drivert szerezni..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Íme az új Android Auto!
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ - 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest