- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Egy hét múlva érkezik a Honor Magic V5
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Ati_X_321 #1617 üzenetére
A billentyűzetkiosztással kaccsolatban nem tudok segiteni sajnos,mert nekem gyári apple alu keyboardom van a géphez (már win. alatt is ezzel küldtem,mert nagyon tetszik, és a legjobb bill.-em eddig)..
Ámde a copy-paste-elést most te nagy valószinüséggel windows-gombbal csinálod,amit át tudsz állitani a System Preferences-ben simn. Én ezen a bill.-en is ctrl+c-vel copyzok, nem cmd+c-vel.Viszont az END-et ha valaki megaszongya hogy birjuk működésre annak csókolom a kezsit-lábát én is
vezérlőpult kb egyenlő System Profiler, amit a Utilities-ben lelsz meg.
Mac-esek általában iTunes-t használnak. Én is a közelmúltban szoktam át rá. Érdemes megszokni,mert tényleg nem rossz, mégha kezdetben kicsit idegen is.
De ha nagyon nem emgy akkor használj Cog-ot.Erről jut eszembe, hogy személyes tapasztalatom is, hogy nem beszélnek ám hülyeséget az"öregek", hogy érdemes minél több dolgot az apple saját szoftvereivel csinálni,mert igy jön elő a dolog igazi "ereje", az hogy egy komplett, nagyon jól együttműködő rendszert kapsz. Csak kicsit el kell tudni szakadni a Windows-os berögződésektől, hogy a gyári programok mind vackok. Itt ez közel sem igy van. Nézz csak meg egy iLife-ot...
Tudod:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Facebook és Messenger
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! 6TB Seagate SkyHawk SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged