- iPhone topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Köredzésen járt az Exynos 1680
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Yettel topik
Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oracle
senior tag
válasz
muveszur #1381 üzenetére
Nyomj neki alt+q vagy alma+q nemtudom milyen biled van és akkor elvileg átugorja azt a részt.
A másik idézem "A megoldás annyi, hogy ha van bluetooth-unk vagy firewire-ünk, akkor azt kapcsoljuk be és hipp-hopp tovább enged, persze ez működik usb-s bluetooth-al is én is azzal oldottam meg ezt a problémát." itt találtam a fórumban
jobb ötletem nincs
-
Oracle
senior tag
válasz
muveszur #1329 üzenetére
Ne add fel! Nekem is 20x-ora sikerült most is ezzel szenvedek hogy a notimra felmenjen xp után. De hfs+ partition errort kapok
pedig vista mellé felment
csak valahogy lassú azaz op nekem meg sok memot eszik...
megpróbáltam bootmanagerrel orvosolni a gondot de letöröltem az egész vinyóm
bazz... még jó hogy nemvolt rajta semmi
-
czanga
őstag
válasz
muveszur #1325 üzenetére
A hibát okozhatja még, hogy a dvd kombó meghajtód IDE-s, vagy SATA-s, és a viinyó ameikre fel akarod tenni IDE-s e, vagy SATA-s... sajna a jó kombinációt nem tudom, de utána nézek, mert ez a dolog rémlik nagyon.
Esetleg ha minden kötél szakad próbálkozz meg a pendrive-ról való telepítéssel... Ehhez találsz infót az 1 hsz-ben linkel oldalakon.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3033, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2983
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest