Hirdetés
- iPhone topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Yettel topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Örömkönnyek és üres kezek a TriFold startjánál
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Smiley
addikt
Csak hogy mindenki tanuljon belole egy kicsit. Meg lehet csinalni 0.6.3 -> 0.8.6 upgrade-et. kb +140 sor lett a diff vegere. Plusz egy kis kozmetika.
Ami viszont meglepo volt, hogy elsore sikerult, igy most mar lehet bele uj VGA-t rakni... tenyleg csak egy bootflag szukseges hozza. Ez annak koszonheto, hogy eszmeletlen jo a doksija az OC-nak, plusz van hozza egy faek egyszeru validation tool. Clover-nel egy ilyen meretu frissitest szerintem nem lehetett volna "egyszeruen" megcsinalni. Persze en elonyben vagyok mert a munkam resze hogy config file-okat diffelek szinte minden heten, de ez a doksi a linux-os vilagban is nagyon megallna a helyet. Talan a python doksijahoz lehetne hasonlitani. Szoval OC rulez
-
fiATHaLON
őstag
Akkor ez lehet az oka, hogy olykor-olykor anomáliák lépnek fel használat közben?
Nagyon nem vagyok járatos a témában, egyszer nekikezdtem, de hamar elvérzett
a dolog.Valaki itt nem vállalná, hogy megcsinálja ezt? Természetesen elviszem hozzá
a gépet és vállalom a megnevezett anyagi vonzatát. Sajnos, ahogy már mondtam,
Tomac kivonult az iparból, így nem tudom kivel megoldani,
én pedig nem tehetem meg, hogy hetekre-hónapokra
elbarmoljam a rendszert egy "ügyes" kext cserével, miegymással, mivel munkaeszköz.@Gabady
Új hozzászólás Aktív témák
- Játékkulcsok : ! Legjobb Áron ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok : (12.12.)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
- Apple iPhone 11 64 GB Fehér 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi