- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Magyarított Android alkalmazások
- Hónap végén érkezik a Xiaomi Band 10, ára is van
- iPhone topik
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tlac
Topikgazda
szerintem a többit is végig kellene nézned, az sem mindegy hogy milyen verziójú az osx
Feltettem a linkelt kext-et... Kernel panic...
sajnos ez ilyen, vagy rossz kext-et raktál vagy rosszul raktad fel
de az is lehet, hogy rendesen a leírás szerint csináltad, de mégsem megy, nekem sem sikerült beüzemelni a vapor-x-es 4850-t, mivel nem referencia felépítésű2 dvi és egy tv kimenet van a kártyádon?
mert akkor van a legtöbb esélyed, hogy menjenitt is van még egy leírás, de a netkas-ét nézegesd át
gigabyte ep43-dsl lap
Lan működik, hang nem, usb-re dugok valamit akkor szürke kijelzőa lap típusát nem pontosan adtad meg, mert ilyen nincs
a hangnak meg az usb-nek pedig működnie kell, ahhoz biztosan vannak kext-ek -
czanga
őstag
azt kifelejtetetm, hogy a gép egy gigabyte ep43-dsl lap, benne egy sapphire 4830-as vga, és a telepítő lemezem pedig iDeneb 10.5.6-os lemeze. Lan működik, hang nem, usb-re dugok valamit akkor szürke kijelző, szokásos kapcsolja ki a gépet, illetve a VGA nem működik, utóbbin dolgozok most serényen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Antivírus szoftverek, VPN
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest