- Yettel topik
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- LTE frekvenciák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen USB töltőt vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Megvan, milyen chipet használ a Pura 80 Ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
a képen látom, hogy próbálja betölteni az iGPU-t, tehát nem lett kikapcsolva úgy nézem. Kapcsold ki teljesen a BIOSban. esetleg lehet kellhet egy inject ATI is, bár ezt nem tudom biztosan.
mivel csatlakozol a karira? HDMI?
Esetleg még annyi, hogy lehet a whatevergreen új verziója kellhet, még mindig áll az amit mondtam régebben hogy érdemes lenne egy új Clover efit összehozni, az friss, és az talán megoldja.
A mostanid az valami random hackintosher vagy milyen oldalról lett letöltve, ötleted sincs hogy mik vannak benne és hogyan működik + outdated.De ha a leírás alapján megcsinálod magadnak, akkor tudni fogod hogy ja igen ez és ez van benne, mivel te csináltad, könnyebb a troubleshooting is később. sztem érdemes rászánni az időt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest