Hirdetés
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kushwavez
senior tag
válasz
#68216320 #32776 üzenetére
sajnos az egész chipset függő. a laptopom pl Skylake (mint a tied) és elég sok módosítást kellett csinálnom, hogy tökéletes legyen. a HDMI hangomat amit több éve nem sikerült működésre bírnom 2 hete tudtam végre megcsinálni.
Míg az asztali gépemen (Ivy Bridge chipset) csak megcsináltam, néhány config.plist módosítás és DSDT nélkül is tökéletesen felment és minden működik.
Azért próbáld meg a config.plist-et amit küldtem hátha azzal menni fog.
-
kushwavez
senior tag
a kext frissítés az annyi, hogy beírod a nevet googlebe melle meg azt hogy “Release” és leszeded. A Clover frissítéséhez pedig töltsd le a legújabb verziót és telepítsd fel. előtte csinálj backupot a régiről. miután feltelepítette a config.plist-et cseréld ki a régi, működődre
-
kushwavez
senior tag
válasz
#68216320 #32760 üzenetére
nekem itthon 2x volt LC power tápom 700 W. mind2 eldurrant lecsapva a biztit.
azután vettem egy cooler master-t szintén 700 w, ugyanúgy eldurrant.😂 elég régen volt már, és a gépet nem én raktam össze. na hát azok után csak én válogatom össze a cuccokat a gépbe. hála istennek a 3 eldurranásnál semmi baja nem esett a gép többi részének, most egy chieftec eco gold van benne, minden király .👍🏻 -
kushwavez
senior tag
válasz
Mr.Graphic #32738 üzenetére
én Transmac-el szoktam csinálni ha épp nincs Mac kéznél. Sokkal kevesebb időt vesz igénybe. Én meg lusta vagyok. Nem gányolt, sima App Store verzió, createinstallmedia-val lett létrehozva és DiskUtility-ből bootolhatóvá téve. Annyi, hogy + tettem alá Clover-t is, az, hogy nem a legfrissebb Clover szerintem egyáltalán nem számít egy USB telepítőnél. A funkciója az, hogy fel tudd tenni a gépre, onnan mehet a legfrissebb verziójú Clover telepítő, stb stb. De persze kinek mi
-
kushwavez
senior tag
válasz
Mr.Graphic #32719 üzenetére
"A clover bootloadert Win alól is lehet telepíteni, mivel ISO formátumban is elérhető."
My bad, ezt nem tudtam.
-
kushwavez
senior tag
azt sajnos nem lehet Windows alól elindítani.
Itt egy frissebb verziójú Clover.
1.: Csinálj biztonsági másolatot a mostani CLover-edről
2.:A régi Clover-ből másold át az újba a "config.plist"-et az "ACPI" mappát, a "drivers64UEFI" és "drivers64" mappát. és a kext-jeid a régiből az újba "Clover/kexts/Other", majd próbáld elindítani.Ha nem lesz jó, akkor létre kell hozni egy USB Mojave telepítőt és azzal kell felrakni. (A fent leírt clover módosításokat az USB-n is uzgyanúgy kell majd végrehajtani, itt egy videó)
-
kushwavez
senior tag
töltsd le ezt és tedd be a "FakeSMC.kext" fájlt a "CLOVER/kexts/Other" mappába.
Ha van is benn, írd felül.
Ha nem tudsz belépni egetlen Mac-be sem, Windows alól is be tudod rakni:
nyisd meg a cmd-t adnimisztrátor módban és írd be:mountvol b: /s
Ezután meg fog jelenni a rejtett EFI meghajtó, és Explorer++-al tudod megnyitni, kezelni (adnimisztrációban indítsd ezt is).
Abban az esetben ha Win alól csinálod ha látsz már egy ottlevő FakeSMC.kext-et, mappaként fogod látni. Ebben az esetben az egész FakeSMC "mappát" töröld az új másolása előtt, majd indítsd újra a géped és nézd meg mi történik. De mielőtt ezt teszed én a helyedben a többi kext fájlt is frissíteném amit ott látsz. -
kushwavez
senior tag
High Sierra 10.13.6-ról Mojave-ra, vagy 10.14.2 Mojave-ről 10.14.3-ra?
Először majd nézd meg azt, hogy mit ír ki azzal amit az imént írtam.
Frissítsd a Clover-t a legfrissebb verzióra + a kextjeid is amit használsz a Clover/Kexts/others-ben
Ha csak simán leáll akkor lehet valami gubanc van a fájlrendszerben, de többet tudok/tudunk mondani ha látjuk minél is akad meg és kapcsol ki. -
kushwavez
senior tag
válasz
kushwavez #32620 üzenetére
jajj azt még hozzáfűzném, csak ezerszer szerkesztettem, hogy egy TV-m is van amit secondary-nak szoktam használni, ha azt állítom be main-nek akkor azon natívan 1920x1080 minden és az alkalmazások is elindulnak.
Szóval valahogy azt kéne beállítanom hogy az 1080p legyen a natív a monitoron is.. vagy legalább, hogy megjelenjen az appokban. -
kushwavez
senior tag
válasz
Mr.Graphic #32618 üzenetére
elmagyarázom, mert nem ugyanarra gondolunk szerintem.
a képernyő 1080p 60 Hz most, de csak a "Méretezett"-nél tudom kiválasztani, az "Alapértelmezett a kijelzőhöz" az "1024x768". Na most ezzel nem is lenne probléma, mert szépen megy az 1080p, 1080p-s videók is, meg minden, de a fullscreen-es appok nem indulnak: (a kép maga is 1920x1080 a monitor is bírja és szépen megjeleníti a HDMI to VGA-val)
ezt írják ki. (kb minden fullscreen-es OpenGL-es appban, a hibalink-nek semmi értelme mert Windows-os directx-re mutat)
Majd ezek után ha átállítom a "Méretezett"-en belül az 1360x768, vagy az "Alapértelmezett a kijelzőhöz"-re (azaz 1024x768), elindulnak az appok, és minden megy úgy ahogy kell, kivéve, hogy ott viszont nem jelenik meg a felbontások között az 1920x1080, csak az 1360x768, vagy amit az imént írtam és csak annál kisebbek vannak, holott ott van az 1080p a Kijelzőbeállítások között a Mac-en, ha a bővítettet nézem akkor is ott van, de azt az alkalmazások nem írják ki. (egyik alkalmazás sem)
Win alatt is 1024x768-at írja ki natívnak, de ott minden elindul 1080p-ben -
kushwavez
senior tag
arra van valakinek ötlete, hogy lehet a monitorom felbontását beállítani, hogy a Mac beállításokban natívan 1920x1080 legyen?
Monitor: Philips 220E
Egy egyszerű régebbi 1920x1080-as VGA-s monitor
HDMI to VGA adapterrel van az RX 580-hoz csatolva és ki tudom választani az 1920x1080-at a "Méretezett"-nél, de úgy a teljes képernyős alkalmazások nem működnek. "Failed to create OpenGL device"
rájöttem mi az oka ennek: az, hogy nem ismeri fel a képernyőt mivel HDMI-> VGA-val van csatlakoztatva és emiatt a natív felbontás 1024x768 lett, a teljes képes alkalmazásokba csak úgy tudok belépni, ha a natív (1024x768) felbontást használom és az alkalmazáson belül wide screen 16:9- 960x540-es felbontást enged maximum ami elég zavaró... nincs a listában az 1920x1080 és azt kéne valahogy manuálisan beállítani. -
kushwavez
senior tag
válasz
scream #32609 üzenetére
van egy jó alkalmazás erre: VideoProc Video Converter:
ki lehet vele próbálni, közbe meg néztem a GPU aktivítást. jó lenne belőle valahogy kihozni a maximumot.
ha kikapcsolom az iGPU-t és csak a karit hagyom meg, akkor meg kiírja, hogy hardware acceleration not supported és mindkettő piros. nem tudom lehetne-e forceolni a kártyát valahogy az iGPU helyett -
kushwavez
senior tag
válasz
scream #32606 üzenetére
nekem rx 580 van
betettem elindítottam és ment szépen whatevergreen és clover módosítás nélkül
arra kell figyelni, hogy bios-ban ki legyen kapcsolva a CSM és clover-be ne legyen benne a CsmVideoDxe-64.efineked működik a HEVC és h.264-h.265 decoding?
nekem csak h.264-et írja aktívnak, a HEVC-re azt írja nem támogatott.
-
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32562 üzenetére
egyébként ha nagyon új vagy a témához ezeket érdemes olvasgatni, sok okosság van köztük:
USEFUL LINKS:
- Hackintosh start: https://hackintosh.com/
- If you new to Hackintosh: https://www.tonymacx86.com/threads/im-new-to-everything-where-do-i-start.104542/
- Clover config: https://clover-wiki.zetam.org/configuration
- FAQ: https://www.tonymacx86.com/threads/faq-read-first-laptop-frequent-questions.164990/
- FAQ 2: https://www.insanelymac.com/forum/forums/topic/283688-faq-start-here/
- Clover start and FAQ: https://clover-wiki.zetam.org/FAQ
- Home of Hackbooks: https://osxlatitude.com/
- Kext Utility: http://cvad-mac.narod.ru/index/0-4
- Clover Configurator: https://mackie100projects.altervista.org/download-clover-configurator/
- DPCIManager: https://www.tonymacx86.com/threads/dpcimanager-1-5-release.107586/ -
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32562 üzenetére
amikor elindítod a géped, és előjön a clover, nyomsz egy 0-t majd az első a “Boot Args:” nyomsz egy entert és írd be, hogy “-v debug=0x100” az a verbose. látod, hogy hol akad el.
-
kushwavez
senior tag
-
kushwavez
senior tag
én sem igazán használom, de jó lenne ha működne.
csak az az egy dolog van ami nem működik, meg a kártyaolvasó (ami kb nem érdekel, mert egyetlen egyszer ha használtam, de majd megpróbálom azt is megcsinálni szerintem működhet). ezeken kívül minden tökéletes. (gtx 950m-t nem vettem bele mert az obviusly nem fog menni sehogy) -
kushwavez
senior tag
neked működik a HDMI audio?
nekem minden hang megy (combo jack, internal mic, speaker) de a HDMI hang egyszerűen nem akar..
Egyetlen egyszer teljesen unexpected működött, minden úgy ahogy kell, aztán következő alkalomkor megint semmi. egyszerűen nem értem, hogy egyáltalán ez hogy lehetséges. pedig nem nyúltam hozzá a confighoz.
Acer noti i5-6300HQ de ugyanaz mint az i7-6700HQ, alc255 codec AppleALC-vel -
kushwavez
senior tag
Valakinek van arra tippe, hogy miért duplázódik meg az egyik monitorom?
Elég érdekes. Nem Mojave bug, mert Windows alatt is 2 van az egyikből. de hogy miért?
2 monitorom van, mindkettő az RX 580 karimhoz van csatolva, 1920x1080. Az iGPU azért van bekapcsolva, hogy legyen h264 videószerkesztőségi támogatásom, anélkül nincsen hardware decoder (jó lenne mondjuk az rx-et használni HEVC és h264-5 dekódolásra, de még nem találtam megoldást.)
és azt írja, de csak az egyik monitoromnál, hogy 2 van belőle: 1 az RX-en, a másik meg iGPU-n (ott nincs semmi csatolva)sys:
Z77P-D3
MSI RX 580 8 GB
i7-3770 (Ivy Bridge, HD 4000)
azóta van ez amióta bekapcsoltam primary-nek az iGPU-t és a CSM-et meg ki. -
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32518 üzenetére
-
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32513 üzenetére
próbáld ezt: [link]
-
kushwavez
senior tag
lol a tonymacx86 keményen lebannolt 5 napra azért, mert átírtam a CPU-t i7-3770-re meg a vidikarit R7 370-ről MSI RX 580-ra....ez már igen. Eddig is tudtam, hogy izomból betartatják a "szabályaikat" de ez azért már durva.
Régebben meg 1 hónapos ip-bant kaptam azért, mert oda írtam a vidikari-hoz, hogy GIGABYTE (legalábbis erre gondolok, mert hogy más nem volt hibásan kitöltve, az is biztos).
You have been banned for the following reason: Repeated disregard for the Profile components rule.. Your ban will be lifted on Jan 23, 2019 at 5:00 AM. -
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32507 üzenetére
Próbáld ezzel: EFI Mounter v3
Milyen net karid van? -
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32493 üzenetére
-
kushwavez
senior tag
-
kushwavez
senior tag
válasz
viperabácsi #32459 üzenetére
-
kushwavez
senior tag
válasz
sad_Vamp #32441 üzenetére
reméljük, hogy kijavítják. Jó rendszer a Mojave, jobb mint a High Sierra. Nekem ez a hiba akkor jelentkezett amikor teljes rendszer visszaállítható képfájlt akartam létrehozni, egyszerűen nem akarta az igazságot, ráadásul elég értelmetlen hibakódokat írt ki, míg HFS High Sierra alól tökéletesen sikerült a dolog.
Aztán végre sikerült létrehoznia a képfájlt (nagy nehezen forceolva), majd a visszaállítás nem sikerült egyszer sem...
szerintem az átformázással meg az átpartícionálással\méretezéssel van a baja... teljesen mindegy hogy Hacklin próbáltam vagy real Mac-en, ugyanaz a szitu..de a vicc, hogy össze-vissza írja ki a hibákat..valamikor ez a hiba, valamikor az. érdekes.
Egyébként lehet forceolni a HFS-t Mojave alatt: [link] -> Nem próbáltam, de nem lehet gond vele
-
kushwavez
senior tag
válasz
general #32439 üzenetére
az APFS SSD-re optimalizált valóban, de ugyanúgy kezeli a HDD-t is, nem lesz se lassabb se gyorsabb a HFS-hez képest.
Saját véleményem pedig, hogy az APFS egy bughalmaz. mitha valami alpha tesztverziót adtak volna ki. Gyors-gyors igen...de sok hiba van vele. Nem képes egy visszaállítható lemezképet készíteni, folyamat errort dobál rá...aztán kiváncsi lettem és kipróbáltam az eredeti MacBook-on is, azt ugyanúgy error. Ezek a "Container"-ek valami katasztrófák. Néha egy partíciót sem képes hiba nélkül le-fel csatolni (bár ez mondjuk elég ritka volt de előfordult).
HFS-nél egyszer nem volt vele problémám. Remélem ezeket kijavítják...de eddig semmi és már egy jóideje APFS van
-
kushwavez
senior tag
válasz
gbart123 #32437 üzenetére
nem úgy gondoltam.
Amikor létrejött a telepítő USB-d létrejött vele két partíció is.
az egyik az "Install macOS Mojave" a másik pedig az "EFI" (rendszerpartíció) -> ez felel a boot-ért, azaz ebben van a clover.
képekben:
1: így van amikor simán bedugod:
2: Majd elindítod az EFI Mounter v3-at és ez fogad(lehetnek eltérések):
3: OK, majd "Mount":
4: Megjelenik az asztalon is:
5: megnyitod, és az EFI-n belül ott a "CLOVER", azon belül pedig a konfigurációs fájlok, kextek, stb:ha netán windows-ról szeretnéd elérni akkor itt egy videó, 1:24-től nézd
-
kushwavez
senior tag
válasz
gbart123 #32433 üzenetére
a Clover mappa az EFI meghajtón belül van.
mountold EFImounterv3.app-al -
kushwavez
senior tag
válasz
peterattila #32427 üzenetére
a Sierra működni fog, azon felül már nem támogatott. De ha már van egy kész Mojave telepítőd végülis megpróbálhatod.
-
kushwavez
senior tag
válasz
SentryGun #32415 üzenetére
User Builds: ezen az oldalon találsz nagyon sok felhasználót akinek sikerült mindenféle alaplappal, vidikarival, procival összehozni a mac-et.
pl ez:Success - Z370-HD3 i5-8600K - GTX 1060 Build -> Mojave-n már cserélt RX 560-ra, sajnos ott az NVIDIA karik nem mennek. (még) -
kushwavez
senior tag
Sierra alatt volt az, hogy betettem az RX 580-t és lilu, whatevergreen, deinit, de még az inject ati nélkül is, magyarán teljesen oob ment. High Sierra, Mojave = feketeség. De inicializálja egyébként mind2 monitort, ki is írja, hogy kap jelet, 1920x1080, de csak egy fekete képet ad át. sokan írták miután utánanéztem, hogy az AppleGraphicsDevicePolicy akadályozza meg a jel átadását, és azt kell módosítani, de akármilyen patchet néztem semelyikkel sem megy. magát a kext-et meg nem tudom módosítani mivel feltelepítve még nincs, fekete képpel elég nehezen tudom feltenni akármelyik os-t.
-
kushwavez
senior tag
válasz
kicsiii #32396 üzenetére
szomorú, de az én RX 580 karim se működik oob... a fórumokon meg elég félrevezetőek, mert buzdítják az embereket, hogy vegyék mert működik oob. azt nem.
csak fekete kép mindkettő monitoron. iGPU-m nincs így nem tudok arról bebootolni, elvileg a display port működne, olyan csatim meg nincs, vehetek átalakítót és ki tudja, lehet azzal sem fog menni -
kushwavez
senior tag
-
kushwavez
senior tag
válasz
kleinguru #32382 üzenetére
még egy jó kis laptop az enyém is egyébként. ami nem megy rajta: GTX 950M vidikari, kártyaolvasó, HDMI hang. Wifi kártyát cserélni kellett BCM94352Z-re, hogy legyen wifi+bt. Minden más okés. több mint 1 éve használom rajta a Mac-et. Acer Aspire V 15 V5-591G-55TU
Az 55TU-s verzió nem fullHD kijelzővel jött, de van fullhd kijelzős verzója is az, ha jól emlékszem nem i5-ös hanem i7. Dual-bootban használom win10-el. Specifikáció lista:
i5-ös 1366x768 verzió: [link]
i5-ös verzió (full HD): https://www.acershop.hu/ujdonsagok/acer-laptop/acer-aspire-v5-591g-579g-fekete-szurke-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxg5weu005/4915/#tabspec
i7-es verzió 1366x768 kijelző: https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-v5-591g-764z-fekete-szurke-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxg5weu008/5195/#tabspec
i7-es verzió (full HD): https://www.acershop.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptop/acer-aspire-v5-591g-75b5-fekete-szurke-matt-kijelzo-mar-2-ev-garanciaval-nxg5weu003/4794/#tabspec -
kushwavez
senior tag
-
kushwavez
senior tag
válasz
scream #32372 üzenetére
pedig van benne igazság. ilyen a "kernel cache" vagy a további "gyorsítótárazás" vagy a "CMOS reset" pl, nekem az előző bluetooth usb-nél volt olyan gondom , hogy működött miután feltettem Win alól, de miután portot váltottam még a Win bootolása előtt (mielőtt felismerné a változást), a Mac nem ismerte fel.
Nos ez egy régebbi bt dongle felöl volt, ezt sajnos nem tudtam letesztelni, hogy plug & play-e (de maga a régebbi bt dongle is már majdnem 5 éves volt és kezdett meghalni szóval ezért is váltottam). ezért is írrtam, hogy nekem így ment. a lényeg, hogy én tényleg úgy gondolom, hogy plug & play, mert semmi nem kellett hozzá, és felismerte, de simán win nélkül nem próbáltam. -
kushwavez
senior tag
válasz
Clickbait #32370 üzenetére
Nos nekem dual-bootban van a Mac Windows-al a gépen, először Windows-on telepítettem fel a hozzá kapott cd-vel, majd újraindítottam és Mac-be érkezve már volt is bluetooth. Véleményem szerint plug & play (ha azt vesszük, hogy Mac-en semmiféle driver-t nem kellett telepítenem) azt viszont nem tudom, hogy ha csak Mac van és bedugjuk, érzékeli-e. Igen, érdekesnek hangzik, de miután windows-on telepítjük a rendszer észleli és megjegyzi, hogy abban a portban egy bluetooth eszköz van, a Mac ezt (nehéz megmagyarázni) "átveszi" és ő is úgy kezeli, mint egy bluetooth eszközt. egyébként az előző link egy gyors keresés után volt, amit én vettem az pontosan ez.
Amazonon ahogy láttam elég drágán van fenn. -
kushwavez
senior tag
válasz
leroyclub #32363 üzenetére
a Clover az USB EFI partícióján van
Ha nem látható az EFI-je, mountold MiniTool partition Wizard-al mint ahogy ebben a videóban is látható 1:24-től -
kushwavez
senior tag
válasz
Norby86 #32351 üzenetére
[link]
esetleg ez a kext.
A kexten belül az Info.plist-ben ezt a sort kell szerkesztened magadnak.<key>IOPCIPrimaryMatch</key>
<string>XxXXXXXXXX</string>
Az X-ek helyére a PCI kódja kell az audiochipnek.
Pl az enyém: 0xA1708086 (Ahol a 8086 az a VendorID azaz Intel, és az A170 A DeviceID azaz a realtek hd audio) DPCIManager appal meg tudod nézni. -
kushwavez
senior tag
-
kushwavez
senior tag
válasz
leroyclub #32335 üzenetére
Én annyira nem erőltetném a virtuális Mac-et, fejfájást kapsz attól a lassúságtól ami ott fog várni mert nem támogatottak. De nyílván ha meg szeretnéd nézni mik vannak benne arra végülis jó.
vmware helyett ott van még a VirtualBox. Másról nem tudok.
Ehhez High Sierra képet találsz torrent oldalakon, linkeket emiatt nemigen tudok küldeni. -
kushwavez
senior tag
válasz
Lanash #32333 üzenetére
Próbáld WhateverGreen.kext-el a HDMI audio-t.
Dual-boot teljes újratelepítés esetén: poszt #32171Dual-boot ha már megvan a Windows és mellé raktad fel a Mac-et (Ha jól értelmezem te így csináltad, és az a probléma, hogy a Windows indul el mindig):
1. Ha eddig nem tedded fel a Clover-t a rendszer EFI-be, most tedd fel.
2.nyisd meg a Parancssort adminisztrációs módban Windows-on és írd be ezt:bcdedit /set {bootmgr} path \EFI\CLOVER\CLOVERX64.efi
2. Ennyi. Indítsd újra a géped és ha minden jól megy akkor a Clover bejön, tudsz válogatni melyiket akarod, hogy elinduljonFONTOS, HOGY EZ A KETTŐ MÓDSZER CSAK AKKOR MŰKÖDIK HA A GÉP UEFI MÓDBAN VAN ÉS A WINDOWS & MAC IS UEFI (GPT) MÓDBAN VAN TELEPÍTVE.
-
kushwavez
senior tag
válasz
SharpSA #32313 üzenetére
Mojave-n még nem jöttek ki az NVIDIA driverek, így akinek NVIDIA kártyája van annak High Sierrán kell maradnia amíg nem jönnek ki az új driverek Mojave-ra.
Laptopokban az nvidia meg teljesen felejtős. Max ha dedikált a kártya, de akkor sem hinném, hogy könnyen megoldható lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen légkondit a lakásba?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Battlefield 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Új, belépő szintű Radeont kapnak az OEM-ek
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest