Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Leminősítik az S26 Ultra zoomkameráját
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomika
aktív tag
Tegnap sikerül egy C2D-s gépemre feltenni a tonymac módszerrel a Snow Leopardot. Most 10.6.5 megy ezen:
c2d e7300
gigabyte g33m-ds2r
8400gsDSDT.aml-t találtam az alaplapomhoz a neten, azt felraktam a multibeast-tel.
Egyetlen gondom van, ha hagyom a gépet magában (pl. iphoto ismerje fel az arcokat), akkor egy idő után mintha megállna az élet. Nem tudok programokat indítani, bezárni. A gép maga nem fagyott le, ami meg volt nyitva, az működik, de ha hozzá kéne nyúlni a merevlemezhez, akkor semmi. Így még újraindítani/kikapcsolni sem tudom, elkezd várni a programokra a gép, de azok nem záródnak be.
Gondolom valami energiagazdálkodási probléma lehet. A sleep és a hdd sleep ki lett kapcsolva, de semmit sem segített.
Amúgy a sleep-ből sem tud visszajönni, igaz ez nem zavar, mert sosem használnám.
Segítsetek, mert egy karnyújtásnyira vagyok a céltól és mégsem jó. Kétségbe estem
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- BestBuy topik
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Synology NAS
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Legjobb kijelzős! ThinkPad T14s Gen 2 i5-1135G7 16GB 512GB FHD - 400nit! magyarbill 1 év garancia
- ÚJ notebook kitámasztó fából
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest