- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Plasticbomb #30198 üzenetére
guid-es rész:
köszönöm! tényleg ott van!
annyi a mentségem h "erase"-ről szóltak a how-to-k, de a particionálásnál ottvan, köszönöm!a post első fele:
most van elősször uefi-s lapom .... 94 óta telepítgtek oprendszereket, sok-sok linux, os2warp, sun solaris, beos, ... próbáltam google-zni, hogy mi az az efi-uefi, legacy ... és még mindig nem igazán vágom, hogy most mi is van. meg régebben dvd-re kellett letölteni iatkos meg mindenféle distrot, most meg teljesen más a telepítés menete ... 2009-ben tlac már végigrugdosott ezen .... végül sikerült ... azért elég nehéz téma ez .... az uefi-t is ki kell ismerni, tele van olyan feature-kal, amin csak pislogok, meg gőzöm sincs mi az ....mint sad_Vamp, én se csak felcsűrni akarom a rendszert, hanem szeretném érteni is mit csinálok, de egyszerre kell a bios után az uefi-efi-legacy megérteni, a clovert, az MBR után a GUID-ot az újabb boot loader-eket, mikor nekem a lilo volt a kedvencem .... egy hdd-több partició, feltettem kindózt valahova, majd linux, lilo mehetett MBR-be is vagy csak a Linux partició boot reckordjába, és akkor csak azt a partciót kellett aktívvá tenni és ment a boot ... de azóta minden megváltozott
én örülnék egy efi-uefi-legacy leírásnak az összefoglalóban, csak kérdezés helyett próbáltam google-özni, ... legjobb egy magyar-wikis leírás lenne, de azt nem tanátam .-/
és mellette ki se látszok a munkahelyi melóból, az otthoni melóból meg napi 3 óra vezetésből .-///
nagyon köszönök minden segítséget ...
(#30199) Plasticbomb: köszönöm .-) nekilátok feldolgozni .-)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elden Ring
- Rengeteg pénzt kapott az USA-tól az Intel, de Trump kért cserébe valamit
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Windows 11
- Milyen széket vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- Update 08.29. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3243
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Újszerű ASUS ROG Ally - 7"120Hz - Z1 Extreme - 16GB/512GB - (RC71L-NH001W) fehér - 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest