Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.C
őstag
Igen, laptop de iMac ID-vel. Most én is úgy hagyom, hogy fel van nyitva és alszik, megnézem, pofámba fog-e világítani éjszaka. Amúgy semmit nem írtál azzal kapcsolatban, melyik os verzio, milyen hw, clover/chameleon(mondjuk ez utóbbi sztem ki van zárva)...
sad_Vamp:
Valószínűleg azért jöttek hibaüzenetek, mert valamit nem úgy csináltál ahogy kell. Amúgy pandora's box az insanelymac-en lehet letölteni regisztráció után.ajdnem olyan, mint a unibeast, ilyen all-in-one cucc, de nekem csak az kellett, hogy krealjon egy usb installert.
Szted daráld le a rendszert és kezd elölről. Nálam (hangsúlyozom, nálam) így volt:
Működő mac environment > leszedtem a szükséges fájlokat + legutolsó clover release +pandora's box.
2 pandora's box telepítése és indítása, ezen belül lesz olyan opció, hogy olyat csináljon, ami tökre mint az eredeti. Utána nem engedtem, hogy bármilyen bootloadert vagy kext-eket rakjon bele. Ez az app csak eddig kellett
2 diskutil mount EFI
3 CLOVER telepítés de nem a működő mac-re, hanem az usb-re kell telepíteni! (Sztem ezért is kaphattál hibaüzeneteket). Fontos, hogy van olyan, hogy customize, amin belül neked kell tudni, mi kell és mi nem.
4 mindent amit letöltöttem rámásolom a telepítő usb-re (nem az EFI-re!), Hogy meglegyen. Ez azért kellett, mert csak egy gép volt nálam és ha meghal, nincs azonnal rescue.
5 diskutil mount EFI
6 itt már kell lennie CLOVER foldernek, ha nincs, akkor nem jó. Ide behúzod azokat, amik kellenek.
7 mehet a boot, és ha tudsz installer-be bootolni, akkor megvan a meló könnyebbik fele. Ha megvan, rakd fel, többször újra fog indulni lehet.A többit majd holnap írom, ha kell segítség
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- LG 77CS6 - 77" OLED - 4K 120Hz & 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - Szupervékony
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest