- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Poco F7
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Dől az infó a Xiaomi 17-tel kapcsolatban
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Szevasztok, platformot cseréltem és egy G530 as CPU beépitett VGA javal probálnám ki az OSX hackintosh-t most, gondolom azzal már nem akadna össze. Namost a helyzet a következő: Beépitett (processzorba) Intel HD 3000 el inditanám. Az alaplap kiprobált, van hozzá DSDT vagy mi, ez egy fájl, ezzel mit kell kezdeni? Van egy iatkos féle hackintosh képfájlom mert amit leszedtem OSX et azt nem tudtam kiirni transmac el mert nem tudta megnyitni unknown valamire hivatkozva. Szóval hogy kell most? mit kell tennem?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3206
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ!!! Dell Latitude 5320 i3-1125G4 16GB 256GB magyarbill. 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest