Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Magisk
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!

Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Azért ez jelent valamit hogy az emberek ennyire érdeklődnek az OSX iránt. Én megértem a microsoft álláspontját de kicsit elgondolkodnék a helyükben hogy vajon miez a nagy OSX mánia és vajon miért. Ha nem csal a szimatom, a mostanában történt sorozatos Oprendszerek bukásánaj tudható be és a még mindig sajnos elég nagy gondot jelentő: instabilitás. Én még nem láttam olyan windowst amit ne lehetne összerogyasztani. Az OSX viszont merőben másabb, úgy veszem ki hogy valami linuxos szerü kernelre épül ami azért sokkal biztonságosabbnak tudható be mint egy előre megprogramozott (mint pl a Windows). Én sajnos nem tudom egyenlőre a VGA miatt használni az OSX et, de bizony sok időbe telik mire az ember megszokja ami nem gáz mert igazából egy olyan rendszert kap ami nagyon hasonlo egy linuxhoz szóval ha elboldogul rajta és megszokja később egy linux se jelenthet gondot.
Szóval ez van.
Én ezt a Windows 8 érintgetősmániás hülyeséget sem értem, amit most erőltetnek, nekem határozottan nem jön be a Win8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vallás
- Pánik a memóriapiacon
- Konzol Screenshot
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nyomtató topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Sony Playstation 5 Slim Digital
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

Én ezt a Windows 8 érintgetősmániás hülyeséget sem értem, amit most erőltetnek, nekem határozottan nem jön be a Win8.
tlac