Hirdetés
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- MIUI / HyperOS topik
- Dobja a SIM foglalatot az iPhone Európában?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőt áldoz a fényerő oltárán a Garmin Fenix 8 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
-
Mobilarena
A rendelkezésünkre álló információk alapján, a szoftver PC-re való telepítése Magyarországon nem minősül illegális cselekménynek. Ettől függetlenül a szoftver módosítása továbbra sem megengedett, ezért a továbbiakban az ilyen verziókra történő bárminemű utalástól kérjük mindenki tartózkodjon!
Tartalomjegyzék:
1. Előkészületek
2. macOS telepítő USB létrehozása
3. Clover telepítése
4. macOS telepítése
5. Telepítés utáni tennivalók
6. Támogatott Grafikus processzorok
7. Előforduló hibák, támogatott WiFi+BT/Ethernet eszközök
8. Hogyan kérjünk segítséget, ha nem működik?
9. Hasznos linkek
10. Hasznos alkalmazások
11. Hasznos alkalmazások (társtopikból a hasznos programok és hasznos apróságok címek alatt)
12. Windows Dual-Boot (egy meghajtón/külön meghajtón)
Új hozzászólás Aktív témák
-
BogyóBP
addikt
Azért ez jelent valamit hogy az emberek ennyire érdeklődnek az OSX iránt. Én megértem a microsoft álláspontját de kicsit elgondolkodnék a helyükben hogy vajon miez a nagy OSX mánia és vajon miért. Ha nem csal a szimatom, a mostanában történt sorozatos Oprendszerek bukásánaj tudható be és a még mindig sajnos elég nagy gondot jelentő: instabilitás. Én még nem láttam olyan windowst amit ne lehetne összerogyasztani. Az OSX viszont merőben másabb, úgy veszem ki hogy valami linuxos szerü kernelre épül ami azért sokkal biztonságosabbnak tudható be mint egy előre megprogramozott (mint pl a Windows). Én sajnos nem tudom egyenlőre a VGA miatt használni az OSX et, de bizony sok időbe telik mire az ember megszokja ami nem gáz mert igazából egy olyan rendszert kap ami nagyon hasonlo egy linuxhoz szóval ha elboldogul rajta és megszokja később egy linux se jelenthet gondot.
Szóval ez van.
Én ezt a Windows 8 érintgetősmániás hülyeséget sem értem, amit most erőltetnek, nekem határozottan nem jön be a Win8.
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest