Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• BogyóBP

addikt

Azért ez jelent valamit hogy az emberek ennyire érdeklődnek az OSX iránt. Én megértem a microsoft álláspontját de kicsit elgondolkodnék a helyükben hogy vajon miez a nagy OSX mánia és vajon miért. Ha nem csal a szimatom, a mostanában történt sorozatos Oprendszerek bukásánaj tudható be és a még mindig sajnos elég nagy gondot jelentő: instabilitás. Én még nem láttam olyan windowst amit ne lehetne összerogyasztani. Az OSX viszont merőben másabb, úgy veszem ki hogy valami linuxos szerü kernelre épül ami azért sokkal biztonságosabbnak tudható be mint egy előre megprogramozott (mint pl a Windows). Én sajnos nem tudom egyenlőre a VGA miatt használni az OSX et, de bizony sok időbe telik mire az ember megszokja ami nem gáz mert igazából egy olyan rendszert kap ami nagyon hasonlo egy linuxhoz szóval ha elboldogul rajta és megszokja később egy linux se jelenthet gondot.

Szóval ez van. :((( Én ezt a Windows 8 érintgetősmániás hülyeséget sem értem, amit most erőltetnek, nekem határozottan nem jön be a Win8.

Új hozzászólás Aktív témák