- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szeke
senior tag
Ezzel egyetértek. De sajnos az aggodalmam akkor is megvan. Az USA hadserege asszem 2008 környékére a teljes hadi állományát egyharmad részben ember nélkül üzemelő fegyverekkel (repülők, tankok, stb..) szeretné üzemeltetni. És innentől egyenes út vezet a terminátoros jövőhöz... Nem is volt olyan nagy hülyeség annak a filmnek az elméleti alapja.
-
Szeke
senior tag
válasz
Drótszamár #60 üzenetére
Én nem hiszek abban, hogy egyszer véletlenül öntudatára ébred.
Ha valaminek van intelligenciája, akkor annak nem kell öntudatára ébrednie. A rendelkezésére álló információk alapján nagyon hamar el tudja dönteni, mire képes és mire nem. Ne feledd, milliószor többet képes számolni mint az emberi agy. Ha egy gép képes evolúcióra, az nem évek alatt fogja ezt véghezvinni, hanem percek vagy órák alatt. Mert mire ez az egész aktuális lesz, a mai szuperszámítógépeink játékgépek lesznek az akkoriakhoz képest. Ha megadod a kezdőlökést egy intelligens gépnek, azaz életre kelted, onnantől képes a saját gondolkodását fejleszteni. Szerintem. -
Szeke
senior tag
válasz
Drótszamár #56 üzenetére
Azért ne csináljunk poént belőle...
Ha adott egy agyonkomputerizált világ, ahol minden gép szinte mindennel kapcsolatban van (ez lesz pár évtized múlva), akkor egy ilyen dolog ELKÉPZELHETŐ. Nem biztos hogy így lesz, de a félelemnek van alapja. -
Szeke
senior tag
Én félnék megalkotni a tökéletes MI-t. Gondoljatok csak a Terminátorra vagy a Mátrixra. Egyáltalán nem lehetetlen, hogy ha gondolkodni tud, akkor rájön, hogy erősebb nálunk. És nem vagyok paranoiás
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Elektromos cigaretta 🔞
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- DUNE médialejátszók topicja
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Goddess of Victory: Nikke
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Apple MacBook Pro 15" 2015 Mid - 2.2 GHz i7, 16 GB RAM, 256 GB SSD
- Microsoft Surface Laptop 2 - 8GB
- Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB SSD / 650W
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BB/32
- iPhone 13 Midnight -128gb-90% akku- 2026.10. garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest