Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Jelentem kipróbáltam a legújabb VideoReDo-t a teljes verziósat, a telepítés és beüzemelés után felcsillant szemem hogy juhé, itt a már az elején a varázslóval fixáltam a dolgot hogy TSt szeretnék vágni (h264) reklámmentesre. Szépen ki is választottam egy SD Duna TV adást. (hibátlan streamet) Kiválasztottam az adott műsor elejét, végét, úgy hogy fekete kockák voltak jelölve, tehát keyframe meglegyen stb, indítás gomb, láss csodát, hogy 16-18 mp-et tévedett a széthulló produktum. Ok gyors, de inkább legyen lassú csak jó lenne...
-
GIJoe
addikt
"memóriacímzéssel állt le" ilyet életembe nem láttam még, de vagy heti 2-3 notira feltolom már majd 1 éve, igaz azokon mind Win7 van gyárilag...
A SmartCutter előnye annyi, hogy tényleg nem nyúl a streamhez, nem akarja átkódolni stb, és bitang gyors. Próbáltam anno a VideoReDot de vmi régi verziót, az új már lehet jobb...
-
GIJoe
addikt
Üdv!
Megosztom én mire jutottam eddig:
Lejátszásra, és nézésre: mirillis splash lite (verhetetlen!) Felvételre: SmartDVB Vágásra: Nem rossz megoldás a Framering Smart Cutter programja, igaz nem ingyenes de veszteség mentesen produkálja magát...Az is szokott még működni, ha szétkapom a TSt, és újra egyesítem egy MKV-ban, de néha valamiért nem megy (Néha meg tökéletes) tsMuxeR
, Az előbbi muxerrel alkotott MKV tökéles lejátszva Splashel, viszont feltöltve youtubera már nem az igazi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fujifilm X
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- Ugreen Revodok Max Thunderbolt 4, dokkoló, port többszöröző állomás
- Apple Watch Series 11 46mm GPS + Cellular Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Apple MacBook Air 15" M2 (2023) 8GB / 256GB asztroszürke
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- AKCIÓ! iMac Pro Intel Xeon W2150B 64GB 1TB VEGA 64 16GB!!! 1 év garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 i5-1245U 16 GB RAM 2256X1504 érintőkijelző Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest