- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Manson
csendes tag
válasz
t72killer #27 üzenetére
igen, a kettő együtt. Eddig átlagosan 360-410 khash/s körül sikerült hajtani őket.
Ma viszont meghalt az alaplapom este. (nem emiatt, am is nyűglődött. Sajna nem kapcsol be, csak pörög minden.. eddig 1-2 ki-be kapcsolás megoldotta, most kuka.)
szóval szumma 2160-2500 khash környékére várom a miniriget. Szerintem az nem rossz amúgy, 0,4-0,5 ltc / nap. Azaz 10-12 dollár. A megtérülés nagyjából így 4hónap lesz. Teljesen belefér ( ne felejtsük el, hogy azért ennyi mert az áram nem számít ) egyenlőre.
-
Manson
csendes tag
válasz
t72killer #24 üzenetére
jah.. mondjuk kicsit csalódott vagyok, hogy a 270X-ek alulteljesítenek ahhoz képest amit vártam.
350-380khash/s körül tolnak ... 748 volt a max de 550 az átlag ( két kártyával teszteltem most ). Szóval így kicsit elgondolkodtam, hogy a maradékot amit rendeltem továbbpasszoljam, és bepakoljak a helyükre néhány 6950et, vagy esetleg 5850et... az 20 ropi ez meg 50. Persze most a low configról beszélünk ,de nyilván a low az legyen low ... a másik meg majd lesz brütál.
-
Manson
csendes tag
én nem a h61 hanem a h81 pro lapot mondtam, mivel olcsón kapjuk, az 1150es foglalat.
A BTC-t nem kötelező bent tartani a poolban, viszont a "támogatás" csak akkor jár hozzá, ha bent hagyod.
Ennek nem az a célja, hogy "játszani" tudjunk a coinokkal, hanem az , hogy az oldalon tartsuk a felhasználót és rávegyük, hogy folyamatosan visszatérjen hozzánk.Lesz lehetőség arra is, ha a BTC-t kivenné ( és akár ez neki forintban vagy euróban kell, akkor megvesszük tőle és kiutaljuk. Ezzel a klasszikus tőzsdét kihagyjuk részben, viszont a saját BTC tranzakcióinkat megkönnyítjük.)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- iPhone topik
- iPhone-t használók OFF topikja
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Autós topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest