- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
ogabo
csendes tag
Megoldottam. Egy másik szerveren futó ISA2004 megfogta a 1352-es portot a dominoszerveren (imho a szerverpublikálás miatt, merthogy az is van
). ISAsrv-t leállítottam, Dominosrv újraindít, ISAsrv újraindít, megy minden...
Üdv. -
ogabo
csendes tag
Változás van. A hibaüzenet a következő:
Error on listener function:
The requested tcp/ip (1352) is in use on this system. -
ogabo
csendes tag
Maga a szerver elindul, minden szolgáltatása látszólag fut, logokban semmi hibára utaló jel, eseménynaplóban szintén semmi, a helyzet változatlan.
A hibaüzenet annyi, hogy nem található a szerver... helyi admin kliens, szóval nem értem. Valami tutira a szolgáltatással van, de mi a fene lehet?
Egyelőre még ötletem sincs.
Más téma. Hála az égnek, van egy replika mellette. Azt próbálom meg életre lehelni standalone-ként, ha nem megyek semmire hamarosan. Bár nem egyszerű az sem.
Üdv. -
ogabo
csendes tag
A user profilok a szerveren vannak, mint roaming profile. Onnan töröltem a user names.nsf-jét, mert a gépén összekuszálódott, aztán pedig felreplikálódott a szerverre, mert ő kijelentkezett.
Nem is ez a fontos, mert azt a Domino automatikusan legenerálja ilyenkor, hanem az, hogy a szolgáltatás elindulni látszik ugyan, de nem elérhető a szerver még helyi adminkliensből sem.
Erre várok (és köszönök minden) reakciót.
Üdv. -
imiadmin
őstag
Szia,
Nem értem pontosan....
ha te a szerveren törlöd a names.nsf file-t, az az én olvasatomban annyit jelent, hogy a központi ''címtárod'' törlöd el....
A felhasználóknak alapból lokális names.nsf-jük van a klienseken... vagy nem?
1 ötletem van, nyomd vissza mentésből... akármilyen régiből....
Imi -
ogabo
csendes tag
UP
-
ogabo
csendes tag
Hali!
Gondban vagyok. Domino szerveremről töröltem egy user names.nsf-jét, persze szolgáltatás leállítás után, majd amikor a szerverszolgáltatást el akarom indítani, elindulni látszik ugyan, de nem férek hozzá még a szerveren lévő admin klienssel sem. Azt mondja, nem található a Domino szerver.
Gépet újraindítottam, nem segített, sajnos.
Persze vállalati háló, 100 feletti notes userrel, reggel mind használná...
PLEASE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest