- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Netfone
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Május 27-én Párizsban tart bemutatót a Realme
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsiguszMaxim
senior tag
na próbáltam visszaolvasni és hát ilyen épkézláb magyarázatot találtam de azért jó lett volna minden szálat elvarni :/
Spoiler...
a maffiózókat is most fejeztem be és hát finoman szólva azok is elmennek a pi**ába, hogy nem tudtak egyértelmű véget csinálni...
-
CsiguszMaxim
senior tag
hát én ezt nem értem
-
CsiguszMaxim
senior tag
Én is nagyon vártam már az új részt főleg hogy cirka egy hónap alatt dúrtam végig az első ötöt. Sokáig hanyagoltam de aztán rávettem magam, hogy megnézzem mi is ez a LOST. Aztán hatalmas volt a pozitív élmény. Ez a sorozat nekem lett kitalálva. Az érzelmi szálak és az izgalmas cselekmény eltalált egyensúlya. A legjobb amit eddig láttam és pont emiatt én nem fogom hetente nézni. A premier-t nem bírtam ki, azt meg kellett néznem de ennyi volt. Ellenben mivel mostmár pontosan tudjuk mikor lesz a vége, előtte egy hónappal elindulok megint az elejétől és úgy csavarom hogy amint vége az utsó előtti résznek épp meglegyen a felirat az utolsóhoz
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest