Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel Watch 3 - képpontos idő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 - alap
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gabranek
senior tag
Azért az valami egészen elképesztő, hogy a NW-s fiaskó után pár hónappal az amazonnak megint sikerült nyitott szájjal berohannia a f@szerdőbe.
Direkt amcsi régióban kezdtem, mert nem akartam még egyszer szívni. És egészen játszható is volt, de mégis úgy voltam vele, hogy ha maradok, és nem csak egy hónapig játszok vele, akkor a saját régiómban kellene berendezkednem. 10 óra után átjöttem az új eu régióba (az már az én bénaságom, hogy sikerült kifognom egy teljesen angoltalan szervert...punika
), de tegnap már ez is busy volt. Na ezek után én igazi pénzt nem fogok beletenni a játékba. A New Wold-el lehúztak, most nem fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- LCD, plazma és projektoros TV-k hibái
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Windows 11
- Így ismerd fel AI nélkül az AI képeket!
- Energiaital topic
- EAFC 26
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Beszámítás! Asus VZ239HE-W White 75Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GAMER PC! Ryzen 7600X / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 850w Gold / BeszámítOK !
- Apple iPhone 14 Pro Max / 128GB / Független / 12Hó Garancia / Akku: 100% / Kijelző utángyártott
- Xiaomi Mi 11 lite 5G NE 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Book 3 Amoled 360 i5 13.gen, 16GB RAM, 512GB SSD, érintőkijelzős kedvező áron!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
), de tegnap már ez is busy volt. Na ezek után én igazi pénzt nem fogok beletenni a játékba. A New Wold-el lehúztak, most nem fognak.