Hirdetés
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- One mobilszolgáltatások
- Ennyit dobott egy telefon gyártási költségén a memóriakrízis a Xiaomi szerint
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
Új hozzászólás Aktív témák
-
Daelion
őstag
Én is most néztem utána, hogy mit gondol erről pár veterán de ők nem aggódnak ez miatt sőt szerintük ez akár jó dolog is.
Ugyan erre még sehol nem volt példa, hogy kapásból lesz T3 tartalom de csak a nyitó részét kapjuk meg és majd később a többit.
Azért így most nem lehet panasz, hogy nem lesz mit csinálni a játékban nyitáskor.
Pénzel nem feltétlen fognak tudni rohanni a pénzes bálnák sem mert material hiány lesz kb marketen is mert mindenkinek kelleni fog a saját dolgaihoz.
Illetve értelme sem lesz annyira sietni de hát ha valakinek arra van igénye felőlem tegye engem nem érint.
'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'Ami persze majd számítani fog, hogy alakították ki a mi verziónkhoz a haladás sebességét a Tier-ek meg úgy alapon a tartalom közt de aszondják hogy gondoltak erre direkt. 'na majd kiderül'
Azt írják, hogy lesz majd teljes patch note meg elmondják hogy lesz ténylegesen a pénzes dolgai a játéknak meg miben fog különbözni a mi régiónk a többitől.
Lehet nem ártana már tényleg eldöntenem a main karimat, pláne ennyi tartalom mellett nem fogok 1 hamar altozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Battlefield 6
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Renault, Dacia topik
- Kuponkunyeráló
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- További aktív témák...
- Új HP 15 Victus FHD IPS 144Hz i7-13620H 4.9Ghz 10mag 16GB 1TB SSD Nvidia RTX 5060 8GB Win11 Garancia
- Eladó Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB fekete / 12 hónap jótállás
- 27% - MOMODS 15.6" 1080P FHD IPS FreeSync Portable Hordozható monitor!
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- GAMER PC! Intel Ultra 7 265 / RTX 5070 / 32GB 6000MHz / 1TB Gen4 / 750w Gold!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

'saját tempómban játszok MMO-t azt ha hosszú távon maradok úgy is oda érek én is'