Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Meglepően lassú az iOS 26 terjedése
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Nem engedi el a 128 GB-ot a Google
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sirandrish
legenda
1. Nem
2. Ha csak és kizárólag a main "támogatása" a cél, akkor olyan alt kell mint a main..
3. Lásd előző pont...
4. A bennük lévő skillt (CD vagy DMG marad) lehet pénzért forgatni. LV5ös kavicsokat még majdnem ingyen... Mellesleg amit drágán tudnál venni, az azt jelenti hogy drágán is tudod eladni..
5. Az adott Tierbe már nagyobb LV megy bele, szóval azt mondanám nem...kivéve ha T3as a cucc..
6. Mert nagyon felhígult a piac ezen része. Már a közepes vagy majdnem király cuccok is szaréhugyé mennek. Cserébe az igazán ütős max rollos cuccok meg majdnem megfizethetetlenek. Ha mákod van 1000 óra alatt esik egy olyan
Egyébként ha már ennyit írtam, bejelentem hogy kb 3 napja abbahagytam a gamet. Szerdán a maintenance miatt nem tudtam játszani (éjszakás voltam), és rá kellett jönnöm hogy egyáltalán nem hiányzik. Konkrétan hetek óta csak az Una's taskokat toltam, az majdnem meg is lett mind, viszont a játékot magát egyre kevésbé élveztem.
Az effektív End Game-t nem élveztem, az altkarizás az agyamra ment, és a honing...egyenesen katasztrofális ebben a játékban. Találkoztam már lehúzós rendszerrel, de ez...magasan veri a mezőnyt!
1435ig jutottam egyébként...egy utolsó nekifutással meglehetett volna az 1445 (talán), de nem éreztem volna hogy attól nekem bármi jobb lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Gyúrósok ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jogász topik
- Most tényleg 8 GB VRAM-mal szúrja ki szemünk az NVIDIA??
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Asus ROG Strix 750W Gold / Beszámítás OK!
- Inno3D RTX 2070 Twin x2 8GB Újszerű / Beszámítás OK!
- Eladó Konfig I5 7400 16GB DDR4 240GB SSD 512GB HDD GTX1660TI 6GB!
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model WIred O illetve I Bolti ár:14k INGYEN FOXPOST
- ÚJ Glorious PC Gaming Race Model I 2 Wireless Bolti ár:40k INGYEN FOXPOST
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 i3-1315U 8GB 1TB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Meta Quest 2 Virtuális valóság szemüveg! 128GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest